Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρωταγωνιστές του Prison Break επανενώνονται στη νέα δραματική σειρά Snatchback

*
Οι πρωταγωνιστές του Prison Break επανενώνονται για μια νέα σειρά με τίτλο Snatchback, με θέμα τις υποθέσεις μιας ομάδας διάσωσης ομήρων.

Ο Purcell και ο Miller πρωταγωνίστησαν μαζί στο Prison Break του Fox. Αφού ο Lincoln Burrows (Purcell) καταδικάζεται σε θάνατο για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο αδελφός του, Michael Scofield (Miller), καταστρώνει ένα σχέδιο για να τον απελευθερώσει από τη φυλακή. Η σειρά έτρεξε για τέσσερις σεζόν από το 2006-2009, με μια τηλεοπτική ταινία το 2009 και μια σειρά-αναβίωση το 2017.


Επιπλέον, οι Purcell και Miller εμφανίστηκαν στο The Flash και στο Legends of Tomorrow. Ο Purcell υποδύθηκε τον Mick Rory/Heat Wave, ενώ ο Miller τον Leonard Snart/Captain Cold.

Ο Purcell θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα στο Cassino in Ischia, μια ταινία δράσης του σκηνοθέτη Frank Ciota. Εν τω μεταξύ, οι πρόσφατοι τίτλοι του Miller περιλαμβάνουν δευτερεύοντες ρόλους στις σειρές Madam Secretary και Law & Order: Special Victims Unit.

Το Snatchback προέρχεται από την Universal Television, με τον Scott Rosenbaum να συμμετέχει ως σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός. Οι δουλειές του Rosenbaum περιλαμβάνουν τα The Shield, Chuck και V.

Η σύνοψη του Snatchback έχει ως εξής: «Εμπνευσμένη από τη ζωή ενός πραγματικού αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ενεργός στο πεδίο σήμερα, η σειρά παρακολουθεί μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα ιδιωτικών πρακτόρων, καθώς ανακτούν ομήρους σε όλο τον κόσμο από μερικές από τις πιο εξωτικές και εξίσου επικίνδυνες τοποθεσίες του πλανήτη».

Ο Purcell θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τη σύζυγό του, Tish Cyrus-Purcell, και την Dannah Axelrod Summers της HopeTown Entertainment.

«Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτής της ομάδας με τόσο ταλαντούχα άτομα», δήλωσε η Cyrus-Purcell σε δήλωσή της. "Ο Rosenbaum έχει δημιουργήσει έναν συναισθηματικά φορτισμένο και υψηλού ρίσκου κόσμο, όπου οι Purcell και Miller ξανασυναντιούνται, μεταφέροντας στην οθόνη τους εξαιρετικούς ήρωες μιας πραγματικής ιδιωτικής ομάδας ανάκτησης ομήρων». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*