Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Ολύμπιοι Θεοί ετοιμάζονται για πόλεμο στη δεύτερη σεζόν του Percy Jackson and the Olympians (trailer)

Η Disney+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την 2η σεζόν της σειράς "Percy Jackson and the Olympians", επιβεβαιώνοντας ότι η παραγωγή του επόμενου μέρους έχει ξεκινήσει επίσημα στο Βανκούβερ. Η επιτυχημένη εφηβική σειρά φαντασίας έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει το 2025.

Εκτός από το teaser trailer, η Disney+ επιβεβαίωσε επίσης το casting των Margaret Cho, Kristen Schaal και Sandra Bernhard, οι οποίες έχουν αναλάβει να υποδυθούν τις Gray Sisters στη 2η σεζόν του Percy Jackson. Ο επόμενος κύκλος θα βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο του Rick Riordan "Camp Half-Blood Chronicles" με τίτλο "The Sea of Monsters".


- Η Bernhard θα υποδυθεί την Anger - τη Γκρίζα Αδελφή που είναι υπεύθυνη για την είσπραξη των τελών του ταξί από τους ήρωες που καλούν το ταξί. Η Anger περιμένει με ανυπομονησία τη σειρά της να χρησιμοποιήσει το ένα μάτι που μοιράζονται οι αδελφές.

- Η Schaal θα υποδυθεί την Tempest - η οποία έχει προς το παρόν το πολυπόθητο μάτι που μοιράζονται οι αδελφές και το χρησιμοποιεί για να κοιτάζει τους ήρωες, να διαβάζει το μέλλον τους και να τους μέμφεται για τους έρωτες και την κοινωνική τους ζωή.

- Η Cho υποδύεται τη Wasp - την κύρια οδηγό του ταξί των Gray Sisters. Μεταφέρει τους ήρωες σε ένα ταχύτατο και τρομακτικό ταξίδι προς την κατασκήνωση Half-Blood. Παρόλο που είναι τυφλή τον περισσότερο καιρό, τα έχει δει πραγματικά όλα.

Θα προστεθούν στα μέλη του καστ που επιστρέφουν: Walker Scobell ως Percy Jackson, Aryan Simhadri ως Grover Underwood, Leah Sava Jeffries ως Annabeth Chase, Dior Goodjohn ως Clarisse La Rue, Charlie Bushnell ως Luke Castellan, Virginia Kull ως Sally Jackson, Glynn Turman ως Chiron και Toby Stephens ως Poseidon, με το νέο μέλος του καστ Daniel Diemer ως Tyson, τον ετεροθαλή αδελφό του Percy, τον Cyclops. Η σειρά προέρχεται από τους εκτελεστικούς παραγωγούς Rick Riordan, Jon Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, James Bobin, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe και τους Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell και D.J. Goldberg της Gotham Group. Πρόκειται για μια παραγωγή της 20th Television.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*