Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Nicole Kidman και Sandra Bullock επιστρέφουν για την κινηματογραφική συνέχεια του “Practical Magic”

*
Οι Nicole Kidman και Sandra Bullock βρίσκονται σε συζητήσεις για να επιστρέψουν στη συνέχεια της κλασικής ταινίας Practical Magic του 1998.

Ο Akiva Goldsman, ένας από τους σεναριογράφους πίσω από την πρωτότυπη σύλληψη, θα γράψει το σενάριο. Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Η Bullock και η Kidman αναμένεται να κάνουν την παραγωγή μαζί με την Denise Di Novi, η οποία έκανε την παραγωγή στο πρωτότυπο.


Στο Practical Magic οι Kidman και Bullock πρωταγωνιστούσαν ως δύο ορφανές αδελφές που προέρχονται από μακρά γενιά μαγισσών. Μεγαλωμένες από τις εκκεντρικές θείες τους σε μια πόλη με προκαταλήψεις στη Μασαχουσέτη, είχαν να αντιμετωπίσουν μια κατάρα που τις εμπόδιζε να μην βρουν ποτέ την αγάπη.

Κατά την κυκλοφορία της, η ταινία έλαβε γενικά αρνητικές κριτικές και δεν κατάφερε να κάνει αίσθηση στο box office, αλλά έχει αποκτήσει τεράστια αξία μεταξύ του κοινού στα επόμενα χρόνια. Από την κυκλοφορία της ταινίας, η Kidman και η Bullock έγιναν επίσης τα δύο μεγαλύτερα αστέρια στο Hollywood με αναγνώριση σε βραβεία και εισπρακτική επιτυχία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Warners προσπαθεί να επεκτείνει το σύμπαν του Practical Magic. Μια prequel σειρά, το Rules of Magic, ήταν στα σκαριά στο HBO Max από τη Melissa Rosenberg και είχε την περιγραφή ενός ένα επικού, οικογενειακού δράματος που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1960. Θα περιστρεφόταν γύρω από τρία προβληματικά αδέλφια - Franny, Jet και Vincent Owens - που παλεύουν με «μεταφυσικά προβλήματα» που τους έχουν κρατήσει απομονωμένους.

Η Bullock εμφανίστηκε για τελευταία φορά στους κινηματογράφους με την ρομαντική κωμωδία της Paramount “The Lost City”, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στο εγχώριο box office. Η Kidman ήταν πιο πρόσφατα στη στη σειρά Expats της Amazon και στη σειρά Lioness της Paramount από τον δημιουργό του Yellowstone Taylor Sheridan. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*