Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι νέες εικόνες του Elrond προμηνύουν αιματηρές μάχες στη δεύτερη σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power

*
Με τη 2η σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power να βρισκεται λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα της στο Amazon Prime Video, πολλοί είναι ενθουσιασμένοι που θα δουν τον Elrond, την Galadriel και άλλους χαρακτήρες να επιστρέφουν στις οθόνες. Αλλά μαζί με τους αγαπημένους ήρωες των θεατών, η 2η σεζόν υπόσχεται επίσης πολύ μεγαλύτερες σκηνές μάχης που λαμβάνουν χώρα σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα από ό,τι πριν.

Ο Elrond του Robert Aramayo θα παίξει σημαντικό ρόλο στη 2η σεζόν Lord of the Rings: The Rings of Power και θα λάβει μέρος σε μια εκτεταμένη μάχη που διαρκεί εβδομάδες. Η παρακάτω εικόνα που αποκαλύφθηκε στο τελευταίο τεύχος του Empire προϊδεάζει για τον τόνο της.

Η εικόνα δείχνει τη νέα ξωτικό-πανοπλία του Elrond, την οποία θα φορέσει σε μία από τις μάχες της 2ης σεζόν, καθώς η σειρά αυξάνει τη βία που είδαμε στην πρώτη σεζόν.

Ο Co-showrunner Patrick McKay και η σκηνοθέτης παραγωγής Charlotte Brändström ανέφεραν ότι ο επερχόμενος πόλεμος στη 2η σεζόν του The Rings of Power θα είναι ακόμα μεγαλύτερος από τις μάχες της 1ης σεζόν στα Southlands.

Μιλώντας στο Empire, ο McKay είπε:

«Μας αρέσει μια καλή μάχη. Το σχέδιο με τη 2η σεζόν θα ήταν να κάνουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο, σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα που θα λάβει χώρα όχι μόνο μέσα σε μια νύχτα, αλλά σε πολλές ημέρες, εβδομάδες, μήνες και επεισόδια».

Η Brändström εξήγησε περαιτέρω ότι η κλίμακα της μάχης θα είναι «δέκα φορές μεγαλύτερη» από ό,τι είδαμε στο παρελθόν. Περιγράφοντας την υπόθεση, πρόσθεσε:

«Είναι πραγματικά η μάχη του σκότους ενάντια στο φως, με μερικές πολύ σκοτεινές και αρκετά βίαιες στιγμές».

Η τεράστια σεκάνς θα αυξήσει το επίπεδο απειλής της νέας μορφής του Sauron, Annatar, καθώς ο Elrond και οι άλλοι ήρωες θα ενωθούν εναντίον του.

Το The Rings of Power επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του στις 29 Αυγούστου 2024, αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Morfydd Clark ως Galadriel, Charlie Vickers ως Sauron, Owain Arthur ως Durin IV, Ismael Cruz Cordova ως Arondir και Ema Horvath ως Earien μαζί με τον Elrond του Aramayo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*