Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι δικηγόροι του Donald Trump έβαλαν στο στόχαστρο τους παραγωγούς της βιογραφικής ταινίας The Apprentice

*
Οι δικηγόροι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump απέστειλαν στους παραγωγούς της ταινίας “The Apprentice” επιστολή-εξώδικο με την οποία ζητούν να σταματήσει τη διανομή της, καθώς η ταινία συνεχίζει να αναζητά αμερικανική υποστήριξη για να προβληθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στην ταινία, η οποία έκανε πρόσφατα την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Καννών 2024, πρωταγωνιστούν ο Sebastian Stan ως νεότερος Donald Trump, ο Jeremy Strong του Succession ως Roy Cohn, ο μέντορας του Τραμπ, η Maria Bakalovaως Ivanka Trump και ο Martin Donovan ως Fred Trump ο πρεσβύτερος. Τη βιογραφική ταινία σκηνοθετεί ο Ali Abbasi σε σενάριο του Gabriel Sherman.


Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι παραγωγοί της ταινίας υποστηρίζουν πλήρως το επερχόμενο έργο παρά την επιστολή και λένε ότι η ταινία δεν έχει κάνει κάτι κακό που να δικαιολογεί οποιαδήποτε νομική παρέμβαση.

«Η ταινία είναι ένα δίκαιο και ισορροπημένο πορτρέτο του πρώην προέδρου. Θέλουμε όλοι να τη δουν και στη συνέχεια να αποφασίσουν», δήλωσε εκπρόσωπος των παραγωγών της ταινίας στο The Hollywood Reporter.

Η επιστολή είναι μόνο ένα από τα πολλά βήματα που έχει κάνει η ομάδα των δικηγόρων του Donald Trump για να προσπαθήσει να σταματήσει την κυκλοφορία της ταινίας. Προηγουμένως, η προεδρική εκστρατεία του Trump είχε απειλήσει με αγωγές για την επερχόμενη ταινία, κάτι για το οποίο ο Abbasi δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα.

«Όλοι μιλούν για τον ίδιο που μηνύει πολλούς ανθρώπους - δεν μιλούν όμως για το ποσοστό επιτυχίας των μηνύσεων, καταλαβαίνετε;», δήλωσε ο Abbasi κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στις Κάννες για την ταινία.

«Σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης, το The Apprentice θα εξετάσει τις προσπάθειες του Trump να χτίσει την επιχείρηση ακινήτων του στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του '70 και του '80, εξερευνώντας επίσης τη σχέση του με τον διαβόητο δικηγόρο Roy Cohn», αναφέρει η σύνοψη. «Πρόκειται για μια ιστορία μέντορα-προστατευόμενου που καταγράφει την προέλευση μιας μεγάλης αμερικανικής δυναστείας. Γεμάτη με πληθωρικούς χαρακτήρες, αποκαλύπτει το ηθικό και ανθρώπινο κόστος μιας κουλτούρας που ορίζεται από νικητές και ηττημένους». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*