Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Dave Bautista και Terry Crews πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία δράσης The Killer’s Game (trailer)

Η Lionsgate κυκλοφόρησε πρώτο trailer για το The Killer's Game.

Το The Killer's Game είναι μια νέα κωμωδία δράσης με πρωταγωνιστή τον Dave Bautista, ο οποίος υποδύεται έναν εκτελεστή με το όνομα Joe Flood. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


«Στη νέα κωμωδία δράσης The Killer's Game, όταν ο κορυφαίος εκτελεστής Joe Flood (Dave Bautista) λαμβάνει μια διάγνωση ανίατης ασθένειας, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του - οργανώνοντας ένα συμβόλαιο θανάτου στον εαυτό του», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Αλλά όταν οι ίδιοι εκτελεστές που προσέλαβε στοχεύουν επίσης την πρώην κοπέλα του (Sofia Boutella), πρέπει να αποκρούσει έναν στρατό από συναδέλφους του και να κερδίσει πίσω τον έρωτα της ζωής του πριν να είναι πολύ αργά».

Μαζί με τους Bautista (Guardians of the Galaxy) και Boutella (Kingsman: The Secret Service), στο The Killer's Game πρωταγωνιστούν οι Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine), Scott Adkins (John Wick: Chapter 4), Pom Klementieff (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) και Ben Kingsley (Gandhi). Η ταινία The Killer’s Game βασίζεται στο μυθιστόρημα του 1997 που έγραψε ο Jay Bonansinga.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο J.J. Perry, ο οποίος στο παρελθόν είχε γυρίσει την ταινία Day Shift του 2022 με πρωταγωνιστή τον Jamie Foxx. Ο Perry έχει επίσης δουλέψει ως κασκαντέρ σε ταινίες όπως το 2014 “The Expendables 3”, το 2014 “John Wick”, το 2017 “The Fate of the Furious”, το 2022 “Avatar: The Way of Water” και άλλες.

Οι Rand Ravich και James Coyne έγραψαν το σενάριο για το The Killer’s Game. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Andrew Lazar, Steve Richards και Kia Jam, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jonathan Meisner, Bautista, Chris Milburn, Thane Watkins, Peter E. Strauss, Scott Lambert, Dean Altit και Adam Fields.

Η ταινία “The Killer's Game” κυκλοφορεί στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, από τη Lionsgate, ενώ αναμένουμε πληροφορίες για την ελληνική αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*