Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Adam Driver και Cate Blanchett πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Jim Jarmusch

*
Ο Adam Driver, η Cate Blanchett και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα οικογενειακή δραματική ταινία του Jim Jarmusch, “Father Mother Sister Brother”.

Σύμφωνα με το Variety, η νέα ταινία του Jarmusch βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα τελικά στάδια παραγωγής στη Νέα Υόρκη, ενώ η Match Factory αναλαμβάνει τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας στην αγορά των Καννών.


Μαζί με τους Driver και Blanchett, στην ταινία Father Mother Sister Brother πρωταγωνιστούν οι Vicky Krieps (Phantom Thread), Mayim Bialik (The Big Bang Theory), Tom Waits (The Ballad of Buster Scruggs), Charlotte Rampling (Dune: Part One), Indya Moore (Escape Room) και Luka Sabbat (Grown-ish).

Όπως αναφέρει η σύνοψη, πρόκειται για «τρεις ξεχωριστές ιστορίες που αφορούν όλες τις σχέσεις μεταξύ των ενήλικων παιδιών, του κάπως απομακρυσμένου γονέα (ή των γονέων) τους και μεταξύ τους. Κάθε ένα από τα τρία μέρη λαμβάνει χώρα στο παρόν και το καθένα σε διαφορετική χώρα. Ο ‘Πατέρας’ διαδραματίζεται στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, η ‘Μητέρα’ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και το ‘Αδελφή-Αδελφός’ στο Παρίσι της Γαλλίας. Η ταινία είναι μια σειρά από μελέτες χαρακτήρων, ήσυχες, παρατηρητικές και μη επικριτικές. Μια κωμωδία, αλλά συνυφασμένη με νήματα μελαγχολίας».

Οι Charles Gillibert, Joshua Astrachan, Carter Logan και Attila Yücer είναι παραγωγοί της ταινίας, ενώ οι Richard Bolger και Conor Barry είναι συμπαραγωγοί.

Ο Jarmusch είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για ταινίες όπως το Stranger Than Paradise του 1984, το Mystery Train του 1989, το Night on Earth του 1991, το Dead Man του 1996, το Ghost Dog: The Way of the Samurai του 1999, το Coffee and Cigarettes του 2003 (με πρωταγωνίστρια την Blanchett), το Only Lovers Left Alive του 2013 (με Tilda Swinton και Tom Hiddleston) και το Paterson του 2016 (με πρωταγωνιστή τον Driver).

Η πιο πρόσφατη ταινία του ήταν το The Dead Don't Die του 2019, μια αρκετά περίεργη μεταφυσική ταινία με ζόμπι στην οποία πρωταγωνιστούν οι Driver, Bill Murray, Tilda Swinton, Steve Buscemi και άλλοι.

Το Father Mother Sister Brother δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*