Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Zack Snyder ετοιμάζεται για τα επόμενά του βήματα μετά το Twilight of the Gods του Netflix

*
Οι δημιουργιες του Zack Snyder δημιουργούν πάντα μεγάλη αίσθηση στους θαυμαστές του σκηνοθέτη και ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μια ανακοίνωση θα γίνει «πολύ σύντομα». Μετά την πρόσφατη πρεμιέρα της σειράς κινουμένων σχεδίων «Twilight of the Gods» στο Netflix, ο Snyder αποκάλυψε ότι εξετάζει πολλαπλές ιδέες, τονίζοντας τη δέσμευσή του στη δημιουργική αφήγηση ιστοριών σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των κινουμένων σχεδίων αλλά και της ζωντανής δράσης (live action).

Ο Zack Snyder επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα αποφασίσει για το επόμενο project του, είτε πρόκειται για ταινία είτε για σειρά, «πολύ σύντομα». Σε συνέντευξή του στον αρχισυντάκτη του ComingSoon, Tyler Treese, ο Snyder δήλωσε: «Υπάρχουν μερικά πράγματα που κυκλώνω. Θα δούμε. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις πολύ σύντομα, νομίζω».


Η δήλωση του Snyder έγινε κατά την προώθηση του τελευταίου του έργου, Twilight of the Gods, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Σεπτεμβρίου 2024. Η σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιούργησαν μαζί με την Deborah Snyder και τον Wesley Coller, βασίζεται στη σκανδιναβική μυθολογία και διαθέτει ένα καστ αστέρων.

Σε συμπαραγωγή της Stone Quarry Animation και του γαλλικού στούντιο Xilam Animation, η σειρά εξερευνά μια ώριμη, γεμάτη δράση αφήγηση γύρω από βασικές μυθολογικές φιγούρες, όπως η Sigrid, ο Leif και ο Thor. Το καστ των ηθοποιών περιλαμβάνει τη Sylvia Hoeks ως Sigrid, τον Stuart Martin ως Leif και τον Pilou Asbæk ως Thor Odinson. Άλλες αξιοσημείωτες φωνές στη σειρά είναι οι Rahul Kohli ως Egill, Paterson Joseph ως Loki, Peter Franzén ως Glaumar και John Noble ως Odin.

Το επόμενο project του Zack Snyder παραμένει μυστικό και δεν έχει αποκαλύψει αν θα ακολουθήσει τη μορφή κινουμένων σχεδίων του «Twilight of the Gods» ή θα επιστρέψει στη ζωντανή δράση όπως το «Rebel Moon». Ωστόσο, η προηγούμενη εμπειρία του Snyder στην εξισορρόπηση πολλαπλών projects υποδηλώνει ότι θα οριστικοποιήσει την απόφασή του σύντομα, αφού δει τις πρώτες αντιδράσεις για το Twilight of the Gods.

Με το Twilight of the Gods να προβάλλεται τώρα και να δημιουργεί συζητήσεις γύρω από τα προηγούμενα έργα του σκηνοθέτη, οι θαυμαστές του αναμένουν τα επερχόμενα έργα του Snyder. Τον Μάιο, το Variety ανέφερε ότι ο Snyder βρισκόταν σε συζητήσεις για τη σκηνοθεσία μιας σειράς βασισμένης στην επιτυχημένη ταινία του 2006 «300». Ωστόσο, ο βαθμός στον οποίο ο Snyder θα συμμετάσχει σε μια τέτοια σειρά και αν θα είναι όντως το επόμενο έργο του είναι ακόμα υπό συζήτηση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*