Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Viggo Mortensen θετικός να επαναλάβει το ρόλο του Aragorn στο The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum

*
Ο αγαπημένος χαρακτήρας του Viggo Mortensen από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα μπορούσε να επιστρέψει στις μεγάλες οθόνες για χάρη του The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, καθώς ο ίδιος ο ηθοποιός δείχνει θετικός σε τέτοιο ενδεχόμενο. Με την Warner Bros. να αναπτύσσει μια νέα σειρά ταινιών στο σύμπαν του Tolkien, οι άνθρωποι που αναρωτιούνται αν θα επιστρέψουν κάποιοι αρχικοί χαρακτήρες, όπως ο Aragorn, πήραν μια μερική απάντηση από τον Mortensen.

Η ιστορία και το χρονοδιάγραμμα της ταινίας του Andy Serkis “Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” δεν είναι ακόμη γνωστά. Αλλά, αν περιλαμβάνει την επιστροφή μερικών αρχικών χαρακτήρων, τότε θα μπορούμε να υπολογίζουμε τον Viggo Mortensen. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι απλά, καθώς θα πρέπει να τσεκαριστούν μερικά κουτάκια με τον Aragorn για να επιστρέψει ο Mortensen.


Σε συνέντευξή του στο GQ κατά την προώθηση της τελευταίας του ταινίας γουέστερν, The Dead Don't Hurt, ο Mortensen μίλησε για την επαναχρησιμοποίηση του σπαθιού του Aragorn. Επιπλέον, ρωτήθηκε και για την επιστροφή του στο franchise του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με το The Hunt for Gollum, ειδικά αφού αρχικά είχε ενδιαφερθεί να επαναλάβει το ρόλο του στην τριλογία The Hobbit.

Απαντώντας στην ερώτηση, ο Mortensen είπε ότι σίγουρα θα επιστρέψει. Ωστόσο, δεν «ξέρει ακριβώς ποια είναι η ιστορία» για το The Hunt for Gollum, καθώς δεν έχει ακούσει τίποτα. Σχετικά με τον ρόλο του Aragorn, είπε ότι «του άρεσε να παίζει αυτόν τον χαρακτήρα» και ότι «έμαθε» και «απόλαυσε» να παίζει πολύ τον μετέπειτα βασιλιά της Gondor.

Όσον αφορά όμως το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Aragorn στο “Lord of the Rings: The Hunt for Gollum”, ο Mortensen δήλωσε:

«Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος γι' αυτό από την άποψη, ξέρετε, της ηλικίας που είμαι τώρα και ούτω καθεξής. Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος για τον χαρακτήρα. Θα ήταν ανόητο να το κάνω σε διαφορετική περίπτωση».

Πριν από την πιθανή επιστροφή του στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο Viggo Mortensen πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Dead Don't Hurt.

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στον Ιούνιο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*