Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Tyler Perry φέρνει στο Netflix τη νέα σειρά Beauty in Black (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για το Beauty in Black, την επερχόμενη δραματική σειρά 16 επεισοδίων, του δημιουργού Tyler Perry. Πρόκειται για την πρώτη σειρά που δημιούργησε ο Perry για το Netflix, τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας τους για την ταινία "A Fall From Grace".

«Η σειρά ακολουθεί δύο γυναίκες που ζουν πολύ διαφορετικές ζωές», αναφέρει η σύνοψη. «Ενώ η Kimmie παλεύει να τα βγάλει πέρα αφού η μητέρα της την έδιωξε, και η Mallory βρίσκει την επιτυχία να διευθύνει τη δική της επιχείρηση. Τελικά, βρίσκονται όμως η μία μπλεγμένη στη ζωή της άλλης».


Το πρώτο μέρος του Beauty in Black θα είναι διαθέσιμο για streaming από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν οι Taylor Polidore Williams (Snowfall) και Crystle Stewart (Tyler Perry's The Oval). Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Amber Reign Smith ως Rain, Ricco Ross ως Horace, Debbi Morgan ως Olivia, Richard Lawson ως Norman, Steven G. Norfleet ως Charles, Julian Horton ως Roy, Terrell Carter ως Varley, Shannon Wallace ως Calvin, Bryan Tanaka ως Officer Alex, Joy Rovaris ως Gillian, Charles Malik Whitfield ως Jules, Tamera «Tee» Kissen ως Body, Ursula O. Robinson ως Delinda, Ashley Versher ως Lena, George Middlebrook ως Officer Trackson και ο πρωτοεμφανιζόμενος Xavier Smalls ως Angel.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας του Perry με το Netflix, το Beauty in Black είναι σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Perry. Παραγωγοί της σειράς είναι επίσης οι Will Areu, Angi Bones και Tony Strickland. Εκτός από το Beauty in Black, ο Perry έχει μια άλλη επερχόμενη συνεργασία με το Netflix με τη μορφή της ταινίας Six Triple Eight, η οποία επικεντρώνεται στην πρώτη και μοναδική μονάδα μαύρων Αμερικανίδων του Women's Army Corp που τοποθετήθηκε στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*