Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο τρόμος κυριεύει τους πάντες στο teaser trailer της ταινίας Wolf Man

Η Blumhouse κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας Wolf Man, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην εκδοχή του εμβληματικού χαρακτήρα που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Leigh Whannell.

«Ο Blake πείθει τη Charlotte να κάνουν ένα διάλειμμα από την πόλη και να επισκεφτούν το εξοχικό με τη μικρή τους κόρη, Ginger (Matlida Firth)», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Αλλά καθώς η οικογένεια πλησιάζει την αγροικία μέσα στη νύχτα, δέχονται επίθεση από ένα αόρατο ζώο και, μετά από μια απελπισμένη απόδραση, κλειδαμπαρώνονται μέσα στο σπίτι καθώς το πλάσμα περιφέρεται γύρω από αυτό. Καθώς η νύχτα πλησιάζει, ωστόσο, ο Blake αρχίζει να συμπεριφέρεται παράξενα, μεταμορφώνεται σε κάτι αγνώριστο και η Charlotte θα αναγκαστεί να αποφασίσει αν ο τρόμος μέσα στο σπίτι τους είναι πιο θανατηφόρος από τον κίνδυνο έξω από αυτό».


Το Wolf Man έχει ως πρωταγωνιστές τους Julia Garner, Christopher Abbott και Sam Jaeger και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*