Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tom Hiddleston είναι ένας χαμογελαστός συνταξιούχος στην πρώτη εικόνα του The Life of Chuck

*
Με την πρόσφατη ανακοίνωση ότι η ταινία The Life of Chuck θα προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) σε παγκόσμια πρεμιέρα, παρουσιάστηκε και η πρώτη εικόνα με τον Tom Hiddleston στο ρόλο του πρωταγωνιστή.

Η επερχόμενη μεταφορά του Stephen King από τον Mike Flanagan προστέθηκε στους τίτλους που κοσμούν το φετινό TIFF, όπως το Elton John: Never Too Late, το Nightbitch της Marielle Heller και το The Wild Robot. Καθώς ετοιμάζεται για την 49η διοργάνωσή του, το φεστιβάλ θα στρώσει το κόκκινο χαλί από τις 5 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.


Με τον Hiddleston στον ρόλο του Charles "Chuck" Krantz, η ταινία The Life of Chuck βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του King από την ανθολογία του συγγραφέα If It Bleeds του 2020. Το βιβλίο είναι μια συλλογή από τέσσερα αδημοσίευτα μυθιστορήματα του θρυλικού συγγραφέα, μεταξύ των οποίων τα The Life of Chuck, If It Bleeds, Rat και Mr. Harrigan's Phone, το οποίο υπέστη κινηματογραφική μεταφορά το 2022 με πρωταγωνιστές τους Jaeden Martell και Donald Sutherland.

«Ο Chuck ταξιδεύει πίσω στο χρόνο βλέποντας τη ζωή του μετά το θάνατό του. Παρατηρώτνας τα γεγονότα του παρελθόντος, αποκτά εμμονή με έναν πρώην μαθητή του που μπορεί να έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα», αναφέρεται στην περιγραφή της ταινίας.

Εκτός από τον Hiddleston, στο The Life of Chuck συμμετέχουν επίσης μερικά από τα μεγάλα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως οι Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), Karen Gillan Guardians of the Galaxy), Jacob Tremblay (Wonder), Mark Hamill (Star Wars), Matthew Lillard (Five Nights at Freddy’s), David Dastmalchian (Late Night with the Devil), και η Heather Langenkamp (A Nightmare on Elm Street).

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Harvey Guillen, Benjamin Pajak, Trinity Jo-li Bliss, Mia Sara, Q'Orianka Kilcher, Antonio Raul Corbo, Annalise Basso, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Matt Biedel, Sauriyan Sapkota, Saidah Arrika Ekulona, Kate Siegel, Carl Lumbly, Michael Trucco, Violet McGraw και Molly C. Quinn.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*