Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tobin Bell επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στο Saw XI

*
Ο Jigsaw θα επιστρέψει στο Saw XI. Σε συνέντευξή του στους LA Times, ο Tobin Bell αποκάλυψε τα σχέδιά του να επιστρέψει ως John Kramer στο Saw XI.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να εξελίσσω το χαρακτήρα», δήλωσε ο Bell. «Ο John Kramer δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν κι άλλα να μάθουμε».


Ο Bell έχει εμφανιστεί στις εννέα από τις δέκα ταινίες Saw, με την πιο πρόσφατη εμφάνισή του να έρχεται στο Saw X του 2023. Στο διάστημα μεταξύ των γεγονότων του Saw και του Saw 2, ο Kramer του Bell ταξιδεύει στο Μεξικό για μια πειραματική επέμβαση που μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο του σε τελικό στάδιο. Ωστόσο, η εγχείρηση αποδεικνύεται απάτη, οπότε ο Kramer απαγάγει τους υπεύθυνους της σκηνής και τους βάζει σε παγίδες θανάτου.

Το Saw X ήταν μια επιστροφή στη γνωστή συνταγή για το franchise τρόμου και έγινε μεγάλη επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 111 εκατομμύρια δολάρια με προϋπολογισμό 13 εκατομμύρια δολάρια. Ο Kramer πιστώνει τα πολυεπίπεδα σενάρια για την αναβάθμιση των ταινιών Saw.

«Όλα είναι στο σενάριο», εξήγησε ο Bell. «Δεν είναι μόνο ένας τύπος έξω από την πόρτα με μια λάμπα πάνω του».


Μετά την επιτυχία του Saw X, η Lionsgate ανακοίνωσε ένα sequel, το Saw XI, τον Δεκέμβριο του 2023. Το στούντιο έδωσε ημερομηνία προβολής του Saw XI για τις 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο σκηνοθέτης του Saw X, Kevin Greutert, θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το Saw XI. Ο Marcus Dunstan, ο οποίος έχει συνυπογράψει πέντε ταινίες Saw, γράφει το σενάριο για το Saw XI. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Oren Koules και Mark Burg.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν άγνωστες. Ο Bell είναι ο μόνος ηθοποιός από τις προηγούμενες ταινίες Saw που επιβεβαίωσε την επιστροφή του. Όταν το Saw XI βγει στους κινηματογράφους, θα συμπληρωθούν 21 χρόνια από την πρεμιέρα του Saw το 2004.

Τον Απρίλιο, η Lionsgate μετέθεσε την κυκλοφορία του Saw XI από τις 27 Σεπτεμβρίου 2024 στις 26 Σεπτεμβρίου 2025.

(Πηγή: LA Times) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*