Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tim Burton εξηγεί ότι το “Beetlejuice Beetlejuice” δεν είναι άλλη μια «συνέχεια για τα λεφτά»

*
Μετά από 36 χρόνια, ο Tim Burton επιστρέφει στο franchise του Beetlejuice για να σκηνοθετήσει το sequel, Beetlejuice Beetlejuice. Στα χαρτιά, η κίνηση μοιάζει με μια επένδυση με σίγουρη επιστροφή κερδών. Ωστόσο, ο Burton τονίζει ότι το sequel δεν έχει οικονομικό κίνητρο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Burton εξήγησε πως για τον ίδιο το Beetlejuice Beetlejuice δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.


«Δεν ήθελα να κάνω ένα μεγάλο sequel για τα χρήματα ή κάτι τέτοιο, ήθελα να το κάνω για πολύ προσωπικούς λόγους», δήλωσε ο Burton στους δημοσιογράφους μέσω του Variety. «Όπως είπα, δεν είδα την πρώτη ταινία για να προετοιμαστώ γι' αυτό. Θυμήθηκα το πνεύμα της και θυμήθηκα όλους εδώ».

Ο Burton αποκάλυψε στο παρελθόν ότι το μέλλον της Lydia Deetz της Winona Ryder ήταν μία από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από την απόφασή του να σκηνοθετήσει το sequel του Beetlejuice.

«Υπήρχε κάτι συναισθηματικό που με έκανε να θέλω να το κάνω. Υπήρχε κάτι σχετικά με [αυτόν] τον χαρακτήρα και με το τι συμβαίνει στους ανθρώπους 35 χρόνια αργότερα. Αυτό ήταν το συναισθηματικό κίνητρο για μένα», δήλωσε ο Μπάρτον. «Τι συμβαίνει στους ανθρώπους, όταν μεγαλώνουν; Περνάς διαφορετικά πράγματα. Έχεις παιδιά. Σε αλλάζει. Τώρα, τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα λίγο καλύτερα. Τα έχω περάσει κι εγώ ο ίδιος».

Οι ηθοποιοί που επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από το Beetlejuice για το sequel περιλαμβάνουν την Ryder ως Lydia Deetz, την Catherine O'Hara ως Delia Deetz και τον Michael Keaton ως Betelgeuse. Οι νέες προσθήκες των Jenna Ortega, Justin Theroux, Monica Bellucci και Willem Dafoe συμπληρώνουν το σύνολο.

Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής: «Τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία. Ακόμα στοιχειωμένη από τον Beetlejuice, η ζωή της Lydia σύντομα ανατρέπεται όταν η επαναστατική έφηβη κόρη της ανακαλύπτει μια μυστηριώδη πύλη για τη μετά θάνατον ζωή. Όταν κάποιος πει τρεις φορές το όνομα του Beetlejuice, ο άτακτος δαίμονας επιστρέφει με χαρά για να εξαπολύσει το δικό του χάος».

Το Beetlejuice Beetlejuice σκηνοθετεί ο Burton, σε σενάριο των Alfred Gough και Miles Millar. Η παγκόσμια πρεμιέρα της συνέχειας θα γίνει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 28 Αυγούστου 2024.

Το Beetlejuice Beetlejuice ανοίγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Σεπτεμβρη.

(με πληροφορίες από το Variety) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*