Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο θρησκευτικός τρόμος κυριαρχεί στο πρώτο trailer του The Front Room από την Α24

Η A24 έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το The Front Room, μια νέα ταινία θρησκευτικού τρόμου με πρωταγωνιστές τους Brandy Norwood, Kathryn Hunter και άλλους.

Η ταινία «αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού, άρτι εγκύου ζευγαριού που αναγκάζεται να αναλάβει μια άρρωστη, αποξενωμένη μητριά», σύμφωνα με το επίσημο λογότυπο.


Το The Front Room είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο των Max και Sam Eggers, οι οποίοι έγραψαν και το σενάριο. Ο Max και ο Sam Eggers είχαν προηγουμένως συνεργαστεί σε κάποιες ταινίες του μεγαλύτερου αδελφού τους, Robert Eggers, καθώς ο Sam ήταν βοηθός παραγωγής στην ταινία The Witch του 2015 και ο Max συνυπέγραψε το σενάριο για την ταινία The Lighthouse του 2019.

Μαζί με τους Norwood και Hunter, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Andrew Burnap (The Chaperone) και Neal Huff (Moonrise Kingdom, The Post).

Η Norwood, η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως η τραγουδίστρια που ακούει απλά στο όνομα Brandy, είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στις ταινίες “Cinderella” του 1997, “I Still Know What You Did Last Summer” του 1998, “Temptation: Confessions of a Marriage Counselor” του 2013 και το “Best. Christmas. Ever!” του 2023. Έδωσε επίσης τη φωνή της στη Leah Estrogen στην ταινία Osmosis Jones του 2001 και σύντομα θα τη δούμε στην ταινία της Disney “Descendants: The Rise of Red”.

Η Norwood δήλωσε για την ταινία στο Instagram: «Ανυπομονώ να το δείτε όλοι σας. Είστε Υπέροχοι!!!! Σας εμπιστεύομαι με όλη μου τη ζωή. Σας ευχαριστώ για αυτή την καταπληκτική ευκαιρία να δουλέψω με αυτό το απίστευτο καστ, το συνεργείο και το στούντιο με το οποίο όλοι θέλουν να δουλέψουν και φυσικά την οικογένεια των Eggers».

Οι Lucan Toh, Babak Anvari, Bryan Sonderman, Julia Oh και David Hinojosa είναι οι παραγωγοί του The Front Room.

Το The Front Room κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, από την A24.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*