Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Steve McQueen επιστρέφει με το ιστορικό δράμα Blitz του Apple TV+ (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία Blitz του Steve McQueen.

Το Blitz είναι μια ιστορική δραματική ταινία που σκηνοθετεί ο McQueen. Με πρωταγωνιστές τους Saoirse Ronan, Harris Dickinson και άλλους, η ταινία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις αρχές Νοεμβρίου, πριν φτάσει στο Apple TV+ σε μεταγενέστερη ημερομηνία.


Δείτε το trailer και την αφίσα της ταινίας Blitz παρακάτω:



«Το Blitz του Sir Steve McQueen ακολουθεί το επικό ταξίδι του George (Elliott Heffernan), ενός 9χρονου αγοριού στο Λονδίνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, του οποίου η μητέρα Rita (Saoirse Ronan) τον στέλνει σε ασφαλές μέρος στην αγγλική εξοχή. Ο George, δυναμικός και αποφασισμένος να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του και του παππού του Gerald (Paul Weller) στο Ανατολικό Λονδίνο, ξεκινάει μια περιπέτεια, μόνο που θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο, ενώ η απελπισμένη Rita αναζητά τον αγνοούμενο γιο της. »

Στο καστ της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι Benjamin Clementine, Kathy Burke, Stephen Graham, Leigh Gill, Mica Ricketts, CJ Beckford, Alex Jennings, Joshua McGuire, Hayley Squires, Erin Kellyman και Sally Messham.

Η Lammas Park του McQueen είναι παραγωγός εταιρεία της ταινίας μαζί με τους Tim Bevan και Eric Fellner για την Working Title Films, τους Arnon Milchan, Yariv Milchan και Michael Schaefer για τη New Regency, την Anita Overland και τον Adam Somner.

Η προηγούμενη φιλμογραφία του McQueen περιλαμβάνει τις ταινίες Hunger του 2008, Shame του 2011, 12 Years a Slave του 2013, Widows του 2018 και Occupied City του 2023. Το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε επίσης το Small Axe του McQueen -μια ανθολογία ταινιών που περιλαμβάνει τις ταινίες Mangrove, Lovers Rock, Red White and Blue, Alex Wheatle και Education- τον Νοέμβριο του 2022.

Η ταινία Blitz θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών την 1η Νοεμβρίου 2024. Πριν από αυτό, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα ως ταινία έναρξης στο BFI London Film Festival στις 9 Οκτωβρίου 2024.

Στη συνέχεια, η ταινία Blitz θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Apple TV+ στις 22 Νοεμβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*