Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Sir Anthony Hopkins σε κεντρικό ρόλο στο biopic Maserati: The Brothers

*
Ο διάσημος ηθοποιός Anthony Hopkins θα συμμετέχει στο καστ της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας Maserati: The Brothers, η οποία βασίζεται στους ιδρυτές της πολυτελούς αυτοκινητοβιομηχανίας Maserati και πρόκειται να σκηνοθετηθεί από τον Bobby Moresco.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη βιογραφική ταινία δείχνουν ότι τα γυρίσματα για το Maserati: The Brothers θα ξεκινήσουν σύντομα στην πόλη Μπολόνια της Ιταλίας. Η Μπολόνια είναι η γενέτειρα των αυτοκινήτων Maserati, όπου οι αδελφοί έδωσαν το έναυσμα για την ίδρυση ενός εργαστηρίου σε ένα γκαράζ το 1914.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο Anthony Hopkins, γνωστός για τον βραβευμένο με Όσκαρ ρόλο του ως Hannibal Lecter στη «Σιωπή των Αμνών», θα παίξει έναν ρόλο στη βιογραφική ταινία Maserati: The Brothers.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Hopkins πρόκειται να υποδυθεί το ρόλο ενός χρηματοδότη ιταλικής καταγωγής, ο οποίος παρέχει οικονομική βοήθεια στους ιδρυτές αδελφούς της Maserati. Επιπλέον, η ιστορία της ταινίας θα περιστρέφεται γύρω από τους αδελφούς Ettore Maserati, Alfieri Maserati και Ernesto Maserati, οι οποίοι ήταν οι ιδρυτές της μάρκας αυτοκινήτων Maserati.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Bobby Moresco και την παραγωγή ο Andrea Iervolino. Η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται αξιοσημείωτα και πίσω από την παραγωγή βιογραφικών ταινιών για άλλους ιδρυτές των διάσημων πολυτελών ιταλικών αυτοκινητοβιομηχανιών Ferrari και Lamborghini. Επιπλέον, το Maserati: The Brothers είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ του Moresco και του Iervolino, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με την Lamborghini: The Man Behind the Legend.

Μιλώντας για την επιλογή του Anthony Hopkins, ο Iervolino δήλωσε στο πρακτορείο: «Το να έχουμε τον Anthony Hopkins στο πλευρό μας είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα». Επιπλέον, εξήρε το υποκριτικό ταλέντο του Hopkins και πρόσθεσε: «Η απαράμιλλη ικανότητά του να ενσαρκώνει πολύπλοκους χαρακτήρες θα απογειώσει αναμφίβολα την ιστορία μας και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα δώσει βάθος στο ρόλο του». Περαιτέρω λεπτομέρειες για το κάστινγκ της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας φέρονται να κρατούνται ακόμη κρυφές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*