Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Sebastian Stan μεταμορφώνεται (και το μετανιώνει) στο πρώτο trailer για το A Different Man της Α24

Η A24 έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της ταινίας A Different Man.

Στη μαύρη κωμωδία, ή και ψυχολογικό θρίλερ αν το δει κάποιος αλλιώς, πρωταγωνιστεί ο Sebastian Stan ως Edward, ένας ηθοποιός με νευροϊνωμάτωση που υποβάλλεται σε μια ιατρική επέμβαση που αλλάζει τη ζωή του και μεταμορφώνει ριζικά το πρόσωπό του. Όταν ο Edward χάνει έναν ρόλο εξαιτίας της νέας του εμφάνισης, θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει πίσω.


Εκτός από τον Stan, στο A Different Man πρωταγωνιστούν οι Renate Reinsve, Adam Pearson, C. Mason Wells, Owen Kline, Charlie Korsmo, Patrick Wang και Michael Shannon.

Η σύνοψη της A24 έχει ως εξής: «Ο επίδοξος ηθοποιός Edward υποβάλλεται σε μια ριζική ιατρική επέμβαση για να μεταμορφώσει δραστικά την εμφάνισή του. Αλλά το νέο πρόσωπο των ονείρων του μετατρέπεται γρήγορα σε εφιάλτη, καθώς χάνει τον ρόλο για τον οποίο γεννήθηκε και αποκτά εμμονή με το να διεκδικήσει αυτό που έχασε».

Ο Stan είπε ότι χρειάστηκαν έως και τρεις ώρες για να εφαρμόσει τα προσθετικά που απαιτούνται για να υποδυθεί έναν άνθρωπο με νευροϊνωμάτωση. Ο ηθοποιός εξήγησε πώς η μεταμόρφωση δυστυχώς έκανε τους ανθρώπους να νιώθουν «άβολα», καθιστώντας δυσκολότερη τη σύνδεσή τους.

«Και μετά είχα αυτό το χρόνο, οπότε περπατούσα στο δρόμο, έπαιρνα έναν καφέ. Φοβόμουν πολύ να το κάνω μόνος μου, σαν να έπρεπε να έχω τον φίλο μου μαζί μου», δήλωσε ο Stan στο IndieWire. «Απλά έβλεπα τι θα συνέβαινε. Και όλοι, [σε] κάθε μέρος, ανταποκρίνονταν σε μένα και ούτε μια φορά δεν σκέφτηκε κάποιος ότι ήμουν ηθοποιός. Όλοι απλά το πίστευαν».

Το A Different Man είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Aaron Schimberg. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Christine Vachon, Gabriel Mayers και Vanessa McDonnell. Πρόκειται για μια επανασύνδεση των Schimberg και Pearson, οι οποίοι συνεργάστηκαν το 2018 στην ταινία Chained for Life.

Η ταινία A Different Man έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance τον Ιανουάριο του 2024. Στη συνέχεια προβλήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου 2024, με τον Stan να λαμβάνει την Αργυρή Άρκτο Καλύτερης Πρωταγωνιστικής Ερμηνείας.

Η ταινία A Different Man έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*