Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Samuel Jackson πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του βραβευμένου με Pulitzer “The Piano Lesson” (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του The Piano Lesson, τη νέα ταινία του Netflix που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του August Wilson που κέρδισε το βραβείο Pulitzer το 1987. Στην επερχόμενη ταινία πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, John David Washington και Danielle Deadwyler.

«Μια μάχη ετοιμάζεται στο σπίτι των Charles», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Στο επίκεντρο βρίσκεται ένα πολύτιμο κειμήλιο, ένα πιάνο που χωρίζει δύο αδέλφια. Από τη μία πλευρά, ένας αδελφός (John David Washington) σχεδιάζει να χτίσει την οικογενειακή περιουσία πουλώντας το. Από την άλλη, μια αδελφή (Danielle Deadwyler) θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει το μοναδικό απομεινάρι της οικογενειακής κληρονομιάς. Ο θείος τους (Samuel L. Jackson) προσπαθεί να μεσολαβήσει, αλλά ούτε αυτός μπορεί να συγκρατήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Διασκευασμένο από το βραβευμένο με Pulitzer αριστούργημα του August Wilson, το «Piano Lesson» εξερευνά τη δυναμική της ταυτότητας, της ανθεκτικότητας και της υπέρβασης μεταξύ των γενεών - αποκαλύπτοντας τρομακτικές αλήθειες για το πώς αντιλαμβανόμαστε το παρελθόν και ποιος θα ορίσει την κληρονομιά μας».


Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Ray Fisher, Michael Potts, Erykah Badu, Skylar Aleece Smith, Jerrika Hinton, Gail Bean και Corey Hawkins. Οι Washington, Jackson, Fisher, και Potts, επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την αναβίωση του έργου στο Brodway το 2022.

Ο Denzel Washington - ο οποίος στο παρελθόν πρωταγωνίστησε στο Fences του 2016 και ήταν παραγωγός στο Ma Rainey's Black Bottom του 2020, τα οποία ήταν διασκευές θεατρικών έργων του Wilson - είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Todd Black.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*