Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ryan Reynolds επηρεάζεται από την Taylor Swift λίγο πριν την πρεμιέρα του Deadpool & Wolverine

*
Ο Ryan Reynolds βρίσκεται στο ρυθμό του «Evermore», μιμούμενος την Taylor Swift στην τελευταία εικόνα για το Deadpool & Wolverine.

Ο Reynolds δημοσίευσε στο Instagram story του μια φωτογραφία του Deadpool που στέκεται στο δάσος και μιμείται το εξώφυλλο του άλμπουμ Evermore της Swift. Ο Reynolds πρόσθεσε μάλιστα ένα από τα τραγούδια της Swift από το άλμπουμ για να ολοκληρώσει τον φόρο τιμής στην διάσημη καλλιτέχνιδα.


Υπήρξαν εικασίες ότι η τραγουδίστρια του Midnights θα έκανε ένα cameo στο Deadpool & Wolverine ως Dazzler ή Lady Deadpool. Ωστόσο, αυτές οι φήμες διαψεύστηκαν σε ένα δημοσίευμα του Entertainment Weekly τον Ιούνιο.

Η επίσημη σύνοψη της Marvel έχει ως εξής: «Ένας βαρετός Wade Wilson δουλεύει μια κανονική δουλειά. Οι μέρες του ως ο αμφιλεγόμενος μισθοφόρος, Deadpool, είναι πια παρελθόν. Όταν ο πλανήτης του αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, ο Wade πρέπει απρόθυμα να γίνει ξανά ήρωας, παρέα με έναν ακόμα πιο απρόθυμο...; Τον πιο απρόθυμο; Πρέπει να πείσει έναν απρόθυμο Wolverine να - Γαμώτο. Οι συνόψεις είναι τόσο γαμ**να ηλίθιες».

Ο Reynolds κάνει το ντεμπούτο του στο MCU ως Wade Wilson/Deadpool. Ο Hugh Jackman επαναλαμβάνει το ρόλο του ως Logan Howlett/Wolverine. Το υπόλοιπο σύνολο περιλαμβάνει την Emma Corrin ως Cassandra Nova, τη Morena Baccarin ως Vanessa, τον Rob Delaney ως Peter, τη Leslie Uggams ως Blind Al, τον Karan Soni ως Dopinder και τον Matthew Macfadyen ως Paradox.

Ο Shawn Levy σκηνοθετεί το Deadpool & Wolverine σε σενάριο που έγραψε μαζί με τους Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick και Zeb Wells. Οι Reynolds και Levy θα είναι παραγωγοί μαζί με την Lauren Shuler Donner και τον πρόεδρο των Marvel Studios Kevin Feige.

Το Deadpool & Wolverine αποτελεί μέρος της πέμπτης φάσης του MCU. Φτάνει στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου 2024.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η τρίτη ταινία Deadpool αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας της. Αυτό το ενδεχόμενο θα κατέρριπτε το ρεκόρ για άνοιγμα ταινίας R-rated που κατείχε προηγουμένως το ποσό των 132,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*