Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ryan Reynolds δέχτηκε μείωση στο μισθό του στο πρώτο Deadpool για να πληρώσει τους σεναριογράφους

*
Ο Ryan Reynolds και ο Deadpool μπαίνουν επιτέλους στο MCU με το Deadpool & Wolverine. Όσο δημοφιλής κι αν είναι ο χαρακτήρας σήμερα όμως, χρειάστηκαν χρόνια για να έρθει ο Wade Wilson στην οθόνη μας. Ο Reynolds είχε αναπτύξει μια ταινία Deadpool ήδη από το 2004, ενώ μετά από σχεδόν μια δεκαετία ανάπτυξης, το Deadpool ξεκίνησε τελικά τα γυρίσματα το 2015.

Ωστόσο, οι προκλήσεις για τη μεταφορά του Deadpool στη μεγάλη οθόνη συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η παραγωγή δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να κρατήσει τους συν-σεναριογράφους του Deadpool Rhett Reese και Paul Wernick στα γυρίσματα, οπότε ο Reynolds εμφανίστηκε με μια ικανοποιητική λύση.


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times, ο Reynolds εξήγησε πώς θυσίασε μέρος του μισθού του στο Deadpool για να διασφαλίσει ότι οι συν-σεναριογράφοι του θα παραμείνουν στο πλατό.

«Όταν τελικά έφτασα να το κάνω, είχαν περάσει σχεδόν 10 χρόνια σε εκείνο το σημείο. Κανένα μέρος του εαυτού μου δεν σκεφτόταν όταν τελικά δόθηκε το πράσινο φως για το Deadpool, ότι αυτό θα ήταν μια επιτυχία», δήλωσε ο Reynolds. «Κατέληξα ακόμα και να μην πληρωθώ για να κάνω την ταινία μόνο και μόνο για να την ξαναβάλω στην οθόνη: Δεν επέτρεπαν στους συν-σεναριογράφους μου Rhett Reese και Paul Wernick να μπουν στα γυρίσματα, οπότε πήρα τον ελάχιστο μισθό που μου είχε απομείνει και τους πλήρωσα για να είναι μαζί μου στα γυρίσματα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα de facto ‘τραπέζι συγγραφέων’».

Το στοίχημα απέδωσε, καθώς το Deadpool έγινε η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών, με πάνω από 782 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ένα ρεκόρ που παρέμεινε μέχρι το Deadpool 2. Αυτή η απόφαση να δώσει προτεραιότητα στην ταινία έναντι των χρημάτων ήταν ένα μάθημα που έμεινε στον Reynolds.

«Νομίζω ότι ένας από τους μεγάλους εχθρούς της δημιουργικότητας είναι ο πολύς χρόνος και τα χρήματα, και αυτή η ταινία δεν είχε ούτε χρόνο ούτε χρήματα», εξήγησε ο Reynolds. «Προώθησε πραγματικά την εστίαση στον χαρακτήρα έναντι του θεάματος, κάτι που είναι λίγο πιο δύσκολο να πραγματοποιηθεί σε μια ταινία κόμικς. Απλά είχα επενδύσει τόσο πολύ σε κάθε μικρολεπτομέρεια της ταινίας και δεν είχα νιώσει έτσι για πολύ, πολύ καιρό. Θυμήθηκα ότι ήθελα να το νιώσω αυτό περισσότερο - όχι μόνο στο Deadpool, αλλά σε οτιδήποτε».

Ο Reynolds επιστρέφει ως Wade Wilson για το Deadpool & Wolverine, το οποίο έρχεται στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*