Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ryan Johnson μάς φέρνει τη νέα σειρά τρόμου Grotesquerie με τον αστέρα του NFL Travis Kelce (trailer)

Σε περίπτωση που σας έλειψε μυστήριο και μια γκροτέσκο εμπειρία, το πρώτο επίσημο trailer του Grotesquerie είναι διαθέσιμο, δίνοντας μια πρώτη γεύση της επερχόμενης σειράς τρόμου του FX από τον Ryan Murphy με πρωταγωνιστές τους Niecy Nash-Betts και Travis Kelce Η πρεμιέρα της θα γίνει στο FX στις 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Η πρώτη ματιά στο Grotesquerie ακολουθεί την ντετέκτιβ Lois Tryon (Nash-Betts) καθώς προσπαθεί να λύσει το μυστήριο ανάμεσα σε μια σειρά εγκλημάτων που λαμβάνουν χώρα στη μικρή της κοινότητα. Η σειρά έχει ένα αρκετά γνωστό στο κοινό καστ, το οποίο περιλαμβάνει τους Courtney B. Vance, Lesley Manville, Nicholas Alexander Chavez και τον αστέρα του NFL Travis Kelce.


«Στο Grotesquerie, μια σειρά από αποτρόπαια εγκλήματα έχουν αναστατώσει μια μικρή κοινότητα. Η ντετέκτιβ Lois Tryon αισθάνεται ότι αυτά τα εγκλήματα είναι κάποιο περίεργο τρόπο προσωπικά, σαν κάποιος - ή κάτι - να την κοροϊδεύει. Στο σπίτι της, η Lois παλεύει με μια τεταμένη σχέση με την κόρη της, έναν σύζυγο σε μακροχρόνια νοσοκομειακή περίθαλψη και τους δικούς της εσωτερικούς δαίμονες», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς να ξέρει πού να στραφεί, δέχεται τη βοήθεια της αδελφής Megan, μιας καλόγριας και δημοσιογράφου του Catholic Guardian. Η αδελφή Megan, με το δικό της δύσκολο παρελθόν, έχει δει τα χειρότερα πρόσωπα της ανθρωπότητας, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει στο Καλό. Η Lois, από την άλλη πλευρά, φοβάται ότι ο κόσμος υποκύπτει στο κακό. Καθώς η Lois και η αδελφή Megan συνδυάζουν τα στοιχεία, βρίσκονται παγιδευμένες σε έναν σκοτεινό ιστό που το μόνο που φαίνεται να κάνει είναι να εγείρει περισσότερα ερωτήματα από ό,τι απαντήσεις.»

Το Grotesquerie γράφτηκε και δημιουργήθηκε από τους Murphy, Jon Robin Baitz και Joe Baken, με τον δημιουργό του Glee να σκηνοθετεί επίσης μαζί με τους Max Winkler, Alexis Martin Woodall και Elegance Bratton. Την παραγωγή του αναλαμβάνουν οι Nash-Betts, Vance, Winkler, Woodall, Baitz, Peter Liguori, Nissa Diederich, Eric Kovtun και Scott Robertson. Είναι παραγωγή της 20th Television.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*