Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Rory Kinnear εξηγεί την επίδραση του Tom Bombadil στη δεύτερη σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power

*
H δεύτερη σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power θα παρουσιάσει στο κοινό τον Tom Bombadil, έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του J.R.R. Tolkien. Στο βιβλίο, ο Bombadil είναι ένα εκκεντρικό ανθρωπόμορφο πλάσμα που ζει στο δάσος και βοηθάει να σωθούν τα χόμπιτ από μια επικίνδυνη κατάσταση. Ο Bombadil απουσίαζε από την τριλογία του Peter Jackson και την ταινία κινουμένων σχεδίων του Ralph Bakshi το 1978.

Μετά από χρόνια αναμονής, οι θαυμαστές θα δουν επιτέλους τον Bombadil στη 2η σεζόν του The Rings of Power, με τον Rory Kinnear να αναλαμβάνει το ρόλο του εμβληματικού χαρακτήρα του Tolkien.


Γιατί όμως είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για την εισαγωγή του Bombadil;

«Λοιπόν, υποθέτω ότι με τις άλλες προσαρμογές, νομίζω ότι το είπε ο Peter Jackson, (η παρουσία του) δεν οδηγεί απαραίτητα την ιστορία, ιδιαίτερα στην αφήγησή της», δήλωσε ο Kinnear στο GamesRadar+. «Αλλά στις σελίδες και στη φαντασία των ανθρώπων, είναι αυτός ο απίστευτος χαρακτήρας που έχει τόση γνώση και τόση αίσθηση της διασκέδασης και τόση ζωή πάνω του, όπως και ολόκληρη η ανθρωπότητα και η ιστορία και η γη. Είναι κατά κάποιο τρόπο αντιπροσωπευτικός όλου αυτού που είναι η Γη και η Μέση Γη».

Ο Kinnear πιστεύει ότι η προσαρμογή του έργου του Tolkien για την τηλεόραση επιτρέπει στους showrunners του «Rings of Power» J.D. Payne και Patrick McKay περισσότερο χρόνο για να εξετάσουν χαρακτήρες, όπως ο Bombadil, και να τους φέρουν στη ζωή.

«Προφανώς, στην τηλεόραση με επεισόδια πολλών σεζόν, έχεις περισσότερο χρόνο για να διερευνήσεις αυτές τις ιστορίες», δήλωσε ο Kinnear. «Με τον τρόπο που ο J.D. και ο Patrick αφηγούνται την ιστορία, είναι σε θέση να δημιουργήσουν έναν ρόλο γι' αυτόν που δεν είναι απαραίτητα αυτός που έχει στα βιβλία. Έτσι, ενώ χρησιμοποιούν αυτόν τον χαρακτήρα, τον χρησιμοποιούν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που χρησιμοποιούσε ο Τolkien».

Η επίσημη σύνοψη της 2ης σεζόν έχει ως εξής: «Ο Sauron επέστρεψε. Εκδιωγμένος από την Galadriel, χωρίς στρατό ή σύμμαχο, ο ανερχόμενος Σκοτεινός Άρχοντας πρέπει τώρα να βασιστεί στη δική του πονηριά για να ανασυγκροτήσει τη δύναμή του και να επιβλέψει τη δημιουργία των Δαχτυλιδιών της Δύναμης, τα οποία θα του επιτρέψουν να δεσμεύσει όλους τους λαούς της Μέσης Γης στη μοχθηρή θέλησή του».

H δεύτερη σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 29 Αυγούστου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*