Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ron Perlman κυνηγάει ένα δαίμονα των dating apps στο πρώτο trailer του Succubus (trailer)

Κυκλοφόρησε το trailer για το Succubus των Shout! Studios, ένα θρίλερ τρόμου με πρωταγωνιστή τον Ron Perlman.

Η ιστορία του Succubus ακολουθεί έναν νεαρό πατέρα που περνάει ένα δύσκολο χωρισμό, μπαίνει σε μια εφαρμογή γνωριμιών και ταιριάζει με μια όμορφη αλλά μυστηριώδη νεαρή γυναίκα... της οποίας οι δυνάμεις αποπλάνησης και χειραγώγησης τον μπλέκουν σε ένα μυστήριο πιο τρομακτικό από όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.


Το Succubus θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή και σε DVD στις 24 Σεπτεμβρίου 2024.

Υπό την καθοδήγηση του γυναικά φίλου του Eddie, ο Chris, νέος πατέρας, μπαίνει στην εφαρμογή γνωριμιών StarCrossed "απλά για να δει τι υπάρχει εκεί έξω" και τελικά καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρέπει να αναθερμάνει τα πράγματα με την εν διαστάσει σύζυγό του. Όταν όμως κάνει match με την Adra (σοβαρά τώρα..;), μια σαγηνευτική νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν, η περιέργειά του τον κυριεύει και βρίσκει τον εαυτό του να απορροφάται από τον κόσμο της, ακόμη και όταν η δική του ζωή καταρρέει. Καθώς ο Chris, ο Eddie και ο κυνηγός της Adra, ο Δρ Zephyr, την περικυκλώνουν, η δύναμη της Adra αυξάνεται, αποκαλύπτοντας τελικά τη συνταρακτική αληθινή της φύση.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του R.J. Daniel Hanna (Hard Miles, Miss Virginia), το καστ του Succubus περιλαμβάνει τους Brendan Bradley (A Tale Told by an Idiot, Death Valley), Rachel Cook (The Hack Job, Kill Shot), Olivia Applegate (Love & Death, Euphoria), Derek Smith (What/If, Narcos: Mexico), Emily Kincaid (London Fields, Abducted in Plain Sight) καθώς και τους Rosanna Arquette (Signs of Love, Pulp Fiction) και Ron Perlman (Nightmare Alley, Don't Look Up). Παραγωγοί είναι οι Todd Slater, Anna Elizabeth James, Ari Novak, Ron Perlman και R.J. Daniel Hanna.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*