Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Robby Krieger των θρυλικών The Doors εμφανίζεται στην ταινία Trust in Love (trailer)

Η Gravitas Ventures κυκλοφόρησε το trailer της μουσικής, δραματικής ταινίας Trust in Love, όπου πρωταγωνιστούν οι Jimi Petulla και Tim Hazelip, ενώ την εμφάνισή του κάνει και ο Robby Krieger των θρυλικών The Doors.

«Κάνοντας μια κατάδυση βαθιά στην καρδιά της ανθεκτικότητας και της αγάπης, πρόκειται για μια ταινία που υπόσχεται να συγκινήσει και να εμπνεύσει τους θεατές. Ο Mickey Ferrara (Petulla) παρασύρεται στο σταυροδρόμι της ζωής: η καριέρα του ως παραγωγός δίσκων καταρρέει, η εν διαστάσει γυναίκα του θέλει διαζύγιο και ο γιος του παλεύει με τη σεξουαλικότητά του. Η μοναδική ελπίδα του είναι ο αδερφός του Bobby (Hazelip) που γυρίζει δεξιά και αριστερά. Αν και βυθισμένος στις αντιξοότητες, ο Mickey είναι πάνω απ' όλα ένας πολεμιστής και είναι έτοιμος να κάνει μια γενναία στάση, να μπει στα χαρακώματα και να «εμπιστευτεί στην αγάπη» για να προσπαθήσει να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη και ίσως - ίσως - να κάνει έναν ακόμη καλό δίσκο».


Πρωταγωνιστούν οι: Natasha Wilson (Once Upon a Time), Logan Arditty (Stay Out), Sydney Bullock (Stranger Things), Tim Hazelip, Miljenko Matijevic (SteelHeart), Robby Krieger (The Doors), Eric Roberts (Entourage) και Jimi Petulla (The Fall of America and the Western World).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*