Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ray Liotta εμφανίζεται σε έναν από τους τελευταίους ρόλους του στην ταινία 1992 (trailer)

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας θρίλερ 1992, όπου πρωταγωνιστεί ο Ray Liotta, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Στο πλευρό του βρίσκονται οι Tyrese Gibson, Scott Eastwood, Clé Bennett, Dylan Arnold, Christopher A’mmanuel, Michael Beasley, Ori Pfeffer, Tosin Morohunfola και Oleg Taktarov. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στον Αύγουστο.

«Στο 1992, ο Mercer (Tyrese Gibson) προσπαθεί απεγνωσμένα να ξαναχτίσει τη ζωή του και τη σχέση του με τον γιο του (Christopher A'mmanuel) εν μέσω της ταραχώδους εξέγερσης στο LA μετά την ετυμηγορία του Rodney King. Στην ίδια πόλη, ένας άλλος πατέρας και γιος (Ray Liotta και Scott Eastwood) δοκιμάζουν τη δική τους τεταμένη σχέση καθώς σχεδιάζουν μια επικίνδυνη ληστεία για να κλέψουν καταλυτικούς μετατροπείς, που περιέχουν πολύτιμη πλατίνα, από το εργοστάσιο όπου εργάζεται ο Mercer. Καθώς οι εντάσεις αυξάνονται στο Λος Άντζελες και το χάος ξεσπά, και οι δύο οικογένειες φτάνουν στο σημείο χωρίς επιστροφή, όταν συγκρούονται σε αυτό το τεταμένο θρίλερ».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*