Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Predator επιστρέφει με τη σειρά Prey του Hulu (trailer)

Ο Predator επιστρέφει στις οθόνες μας με το Prey, μια σειρά-prequel που θα προβληθεί από το Hulu. Θα λαμβάνει χώρα 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα των ταινιών Predator. Ένα πρώτο teaser trailer, προβλήθηκε την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου. Σε αυτό ένας πολεμιστής Comanche τα βάζει με τον πιο επικίνδυνο κυνηγό του γαλαξία. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στην streaming υπηρεσία Hulu στις 5 Αυγούστου.

Αυτή η τηλεοπτική προσθήκη στο σύμπαν του Predator θα ακολουθεί την ιστορία της Naru, μιας πολεμίστριας Comanche που καλείται να προστατέψει τον λαό της από τον Predator που φαίνεται να τους κυνηγάει. Η σειρά θα είναι βασισμένη στα γεγονότα της ταινίας της 20th Century Studio.


To Prey είναι σκηνοθετημένο από τον Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane). Το σενάριο γράφει ο Patrick Aison (Wayward Pines, Treadstone). Την Naru θα υποδύεται η Amber Midthunder, ενώ το cast της σειράς περιέχει και άλλους ηθοποιούς ευρέως γνωστούς στις Η.Π.Α όπως τους Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black, Antelope και Dakota Beavers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*