Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Peter Jackson ακόμα δουλεύει στο The Adventures of Tintin 2

*
Ο Andy Serkis, πρωταγωνιστής του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", έδωσε μια ελπιδοφόρα ενημέρωση σχετικά με το “The Adventures of Tintin 2” που βρίσκεται σε διαδικασία προπαραγωγής εδώ και καιρό.

Ο Peter Jackson αναπτύσσει το The Adventures of Tintin 2 εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία, καθώς τον Οκτώβριο του 2011 ανακοίνωσε ότι σκόπευε να σκηνοθετήσει τη συνέχεια της επικής ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2011, την οποία αρχικά είχε σκηνοθετήσει ο Steven Spielberg. Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης και ο Spielberg σχεδίαζαν αρχικά να κυκλοφορήσει η συνέχεια το 2015, με τον τελευταίο να επιβεβαιώνει προηγουμένως ότι η νέα μεταφορά θα βασίζεται σε δύο βιβλία του Tintin. Το 2018, ο Jackson παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να είναι αποφασισμένος να κάνει τη συνέχεια, παρόλο που το έργο δεν έχει ακόμα σενάριο μετά την αποχώρηση του σεναριογράφου Anthony Horowitz.


Μετά από έξι χρόνια χωρίς ενημέρωση, οι αναμένοντες θαυμαστές έλαβαν επιτέλους ευχάριστα νέα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του The Adventures of Tintin 2. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης με τον Γάλλο δημοσιογράφο ψυχαγωγίας Alexandre Loos στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Annecy (σύμφωνα με το X), ο Serkis, ο οποίος έπαιξε τον διπλό ρόλο του Captain Archibald Haddock και του Sir Francis Haddock στο πρώτο μέρος, απέρριψε τις εικασίες ότι το The Adventures of Tintin 2 είχε μπει στο ράφι επιβεβαιώνοντας ότι ο Jackson "[εξακολουθεί] σίγουρα να εργάζεται πάνω σε αυτό".

Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικς του Hergé, η ταινία του 2011 σκηνοθετήθηκε από τον Spielberg σε σενάριο που έγραψαν οι Steven Moffat, Edgar Wright και Joe Cornish. Πρωταγωνίστησαν οι Jamie Bell, Serkis, Daniel Craig, Nick Frost, Toby Jones, Daniel Mays, Mackenzie Crook, Gad Elmaleh, Tony Curran, Cary Elwes. Η ιστορία επικεντρώθηκε γύρω από το κυνήγι του χαμένου θησαυρού του πλοίου Unicorn. Τιμήθηκε με πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, αποτελώντας την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που κέρδισε αυτό το βραβείο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*