Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Peter Dinklage και η Juliette Lewis πρωταγωνιστούν στο western The Thicket (trailer)

Η Tubi Films αποκάλυψε το trailer της ταινίας The Thicket, του western thriller drama, όπου πρωταγωνιστούν ο Peter Dinklage και η Juliette Lewis. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

«Όταν ο άγριος κυνηγός επικηρυγμένων Reginald Jones (Dinklage) στρατολογείται από έναν απελπισμένο άντρα για να εντοπίσει έναν αδίστακτο δολοφόνο γνωστό μόνο ως Cutthroat Bill (Lewis), συγκεντρώνει μια ομάδα απίθανων ηρώων, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην σκλάβου που σκάβει τάφους και μιας γυναίκας του πεζοδρομίου. Μαζί, ξεκινούν μια επικίνδυνη αναζήτηση για να εντοπίσουν τον Cutthroat Bill που τους οδηγεί σε έναν επικίνδυνο τόπο, γνωστό ως… The Thicket».


Συμπρωταγωνιστούν οι: Esmé Creed-Miles (Hanna), Levon Hawke (Blink Twice), Macon Blair (I Care A Lot), Andrew Schulz (You People), James Hetfield (Metallica), David Midthunder (On Sacred Ground), Arliss Howard (Mank), Leslie Grace (In The Heights) και Gbenga Akinnagbe (The Old Man).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*