Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Paul Mescal και ο Pedro Pascal ετοιμάζονται για μάχη μέχρι θανάτου στις πρώτες εικόνες της ταινίας Gladiator 2

*
Το Vanity Fair δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την ταινία Gladiator 2, που σκηνοθετεί ο Ridley Scott. Αυτές παρουσιάζουν τον πρωταγωνιστή, Paul Mescal να ετοιμάζεται για μάχη και σε μια από αυτές ετοιμάζεται να τα δώσει όλα για όλα εναντίον του Pedro Pascal. Ο Mescal υποδύεται τον Lucius, που ήταν μικρό παιδί στην πρώτη ταινία και έζησε από κοντά τον ηρωικό θάνατο του στρατηγού Maximus (Russell Crowe) στην αρένα. Είναι γιός της Lucilla, την οποία θα υποδυθεί για μια ακόμα φορά η Connie Nielsen. Συμπρωταγωνιστούν ο Denzel Washington και ο Joseph Quinn.

Το Gladiator II διαδραματίζεται δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, με τον Lucius να στέλνεται από τη μητέρα του στη βόρεια ακτή της Αφρικής που ήταν λίγο έξω από την εμβέλεια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Ο Lucious ζει εκεί με τη γυναίκα και το παιδί του, απολαμβάνοντας μια ήρεμη ζωή, μέχρι που έρχονται Ρωμαίοι κατακτητές και του καταστρέφουν τη γαλήνη.


Ο Pascal υποδύεται τον Marcus Acacius, έναν Ρωμαίο στρατηγό που ηγείται των προσπαθειών επέκτασης της αυτοκρατορίας της Ρώμης. Ο Acacius εκπαιδεύτηκε από τον Maximus, αλλά ο χαρακτήρας δεν εμφανίστηκε στην πρώτη ταινία.

Ο Lucious συλλαμβάνεται και στέλνεται στη Ρώμη ως αιχμάλωτος για να πολεμήσει στην αρένα. Η Lucilla είναι τώρα ερωτευμένη με τον Acacius, τον άνθρωπο που αιχμαλώτισε τον Lucius, αλλά η Lucilla δεν αναγνωρίζει τον δικό της γιο ούτε καταλαβαίνει την κόλαση στην οποία τοποθέτησε ο νέος εραστής της τον γιο της.

Τελικά, ο Lucius και ο Acacius συναντιούνται στο Κολοσσαίο σε μια μάχη μέχρι θανάτου. "Η Ρώμη αντιπροσωπεύει όλη την προσωπική παραμέληση που ένιωθε ως παιδί. Ξαφνικά στριμώχνεται πίσω σε αυτόν τον κόσμο και έχει άμεση γειτνίαση με όλα τα πράγματα που πιστεύει ότι μισεί και δεν νιώθει πια δεμένος", είπε ο Mescal.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*