Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο παραγωγός Jerry Bruckheimer μιλάει για μια «συναισθηματική ιστορία» σχετικά με το Beverly Hills Cop: Axel F

*
Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η σειρά ταινιών Beverly Hills Cop, και αυτό το καλοκαίρι, ο Eddie Murphy επανέρχεται στον εμβληματικό ρόλο του Axel Foley στην ταινία Beverly Hills Cop: Axel F. Πώς μπορείς όμως να κάνεις το κοινό να επενδύσει σε έναν χαρακτήρα σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών; Αν υπάρχει κάποιος που έχει την απάντηση, αυτός είναι ο Jerry Bruckheimer.

Ο Bruckheimer έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην παραγωγή ιστορικών συνεχειών και νοσταλγικών έργων. Το Bad Boys for Life ήταν μια επιτυχία το 2020 και οδήγησε στο Bad Boys: Ride or Die. Το Top Gun: Maverick, η συνέχεια του Top Gun του 1986, απέφερε σχεδόν 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως το 2022. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για αυτά τα πολυαναμενόμενα sequel; Σύμφωνα με τον Bruckheimer, όλα έχουν να κάνουν με το συναίσθημα.


«Το [Beverly Hills Cop: Axel F] είναι μια συναισθηματική ιστορία ανάμεσα στον [Axel] και την αποξενωμένη κόρη του [Taylour Paige], οπότε έχει να κάνει με το πώς θα τους φέρουμε ξανά κοντά μέσα από την πορεία της ταινίας», δήλωσε ο Bruckheimer στο The Hollywood Reporter. «Αλλά εξακολουθούμε να έχουμε όλα τα σημεία-κλειδιά: το χιούμορ, τη δράση και όλα αυτά τα πράγματα που περιμένεις όταν βλέπεις τον Axel».

Στην ταινία “Beverly Hills Cop: Axel F”, ο Murphy επιστρέφει για τέταρτη φορά στο ρόλο του επώνυμου αστυνομικού. Οι ηθοποιοί που επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από τις προηγούμενες ταινίες Beverly Hills Cop είναι ο Judge Reinhold ως Billy Rosewood, ο John Ashton ως John Taggart, ο Paul Reiser ως Jeffrey Friedman, και ο Bronson Pinchot ως Serge.. Η Taylour Paige υποδύεται την κόρη του Axel, Jane Saunders. Ο Joseph Gordon-Levitt, και ο Kevin Bacon συμπληρώνουν το καστ.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix έχει ως εξής: «Ο ντετέκτιβ Axel Foley επιστρέφει στο Beverly Hills. Αφού απειλείται η ζωή της κόρης του, εκείνη και ο Foley ζητούν τη βοήθεια ενός νέου συνεργάτη (Joseph Gordon-Levitt) και τους παλιούς φίλους Billy Rosewood και John Taggart για να πιέσουν και να αποκαλύψουν μια συνωμοσία».

Ο Mark Molly κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους με το “Beverly Hills Cop: Axel F”. Το σενάριο έγραψαν οι Will Beall, Tom Gormican και Kevin Etten σε σενάριο του Beall. Ο Bruckheimer είναι παραγωγός μαζί με τον Murphy και τον Chad Oman.

Το Beverly Hills Cop: Axel F θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 3 Ιουλίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*