Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Olivier Richters είναι ο θεόρατος ανταγωνιστής της τρίτης σεζόν του Reacher

*
Ο μεγάλος ανταγωνιστής που θα έρθει αντιμέτωπος στη σειρά Reacher με τον ομώνυμο χαρακτήρα του Alan Ritchson έχει κλειδώσει για την 3η σεζόν, καθώς ο Jack Reacher πιθανότατα θα συναντήσει τον Oliver Richters, ο οποίος θα μπορούσε δυνητικά να τον εξουδετερώσει σωματικά.

Η 3η σεζόν του Reacher έχει επιβεβαιωθεί ότι θα βασίζεται στο έβδομο βιβλίο του Lee Child, με τίτλο “Persuader”. Η Frances Neagley της Maria Sten θα επιστρέψει από τη 2η σεζόν. Εν τω μεταξύ, πολλοί ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένων των Anthony Michael Hall, Brian Tee, Johnny Berchtold, Roberto Montesinos και Sonya Cassidy, έχουν επίσης επιλεγεί για να παίξουν ρόλους-κλειδιά στην εξέλιξη της πλοκής.


Πρόσφατα, ο Anthony Michael Hall, ο οποίος θα υποδυθεί τον Zachary Beck στην 3η σεζόν, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο Cinemablend ότι ο Oliver Richters, γνωστός και ως “The Dutch Giant” (o Ολλανδός Γϊγαντας), έχει πάρει τον ρόλο του αγαπημένου κακού των φαν, Paulie, από το μυθιστόρημα Persuader του Child.

Στην 3η σεζόν, ο Reacher θα αναλάβει μια μυστική αποστολή στο κρησφύγετο του Zachary Beck. Ένας από τους σωματοφύλακες του Beck είναι ο Paulie, ένας ανισόρροπος και τρομακτικός bodybuilder. Να πώς τον περιγράφει ο Reacher στο βιβλίο του Lee Child:

«Ήταν ένας πολύ μεγαλόσωμος τύπος. Είμαι 1,95 και πρέπει να κεντράρω τον εαυτό μου αρκετά προσεκτικά για να περάσω μια συνηθισμένη πόρτα 76 εκατοστών χωρίς να κουτουλήσω».

Η περιγραφή συνεχίζεται:

«Αυτός ο τύπος ήταν τουλάχιστον 15 εκατοστά ψηλότερος από μένα και πιθανώς 25 εκατοστά πιο φαρδύς στους ώμους. Πιθανότατα με ξεπερνούσε κατά 90 κιλά. Ίσως και περισσότερο».

Κατά συνέπεια, ο Oliver Richters θα μπορούσε να αποδειχθεί η τέλεια επιλογή για το κάστινγκ που θα αναλάμβανε τον Reacher του Ritchson. Έχει ύψος 2,18 μ. και ζυγίζει πάνω από 136 κιλά. Η προηγούμενη δουλειά του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ρόλους στις ταινίες Black Widow και The King's Man.

Θα μπορούσε συνεπώς να αποτελέσει την τρομακτική δύναμη που θα προκαλέσει δισταγμό ακόμα και σε κάποιον τόσο βίαιο όσο ο Jack Reacher. Ο πρωταγωνιστής δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει ως τώρα στις δύο πρώτες σεζόν κάποιον που έχει τη δυνατότητα να τον δυσκολέψει. Ως εκ τούτου, ο χαρακτήρας του Richter θα μπορούσε να προσφέρει στους θεατές μια σκληρή μάχη με τον Reacher του Ritchson.

Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για την ημερομηνία προβολής της 3η σεζόν του Reacher στο Amazon Prime Video. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*