Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Nicolas Cage θα πρωταγωνιστήσει ως ο John Madden σε ομώνυμο biopic για το θρύλο του NFL

*
Ο John Madden, ο προπονητής που κέρδισε το Super Bowl και έγινε μετέπειτα ραδιοτηλεοπτικός παρουσιαστής του NFL και το πρόσωπο του γνωστού franchise βιντεοπαιχνιδιών, θα αποκτήσει τη δική του βιογραφική ταινία. Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης David O. Russell έχει ετοιμάσει το πρότζεκτ και έχει επιλέξει τον Nicolas Cage για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, η οποία θα ονομάζεται Madden.

«Ο Nicolas Cage, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αυθεντικούς ηθοποιούς μας, θα απεικονίσει με τον καλύτερο τρόπο το αμερικανικό πνεύμα της πρωτοτυπίας, της διασκέδασης και της αποφασιστικότητας, το οποίο πρεσβεύει ότι όλα είναι δυνατά, ως ο αγαπημένος εθνικός θρύλος John Madden», ανέφερε ο Russell σε δήλωσή του στο Deadline. «Μαζί με το ασυγκράτητο στυλ, την οπτική και τον εμπνευσμένο ατομικισμό του Al Davis, ιδιοκτήτη των αδικημένων Oakland Raiders, η ταινία θα αφορά τη χαρά, την ανθρωπιά και την ιδιοφυΐα που ήταν ο John Madden σε έναν απερίγραπτα εφευρετικό, θελκτικό κόσμο της δεκαετίας του 1970».


Ο Madden είχε ένα σχετικά σύντομο πέρασμα από το NFL ως προπονητής των Raiders από το 1969 έως το 1978, το οποίο περιελάμβανε επτά τίτλους στην κατηγορία και την κατάκτηση ενός Super Bowl. Αν η ταινία του Madden περιοριστεί στη δεκαετία του '70, τότε θα αποκλείσει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της ζωής του. Αφού αποσύρθηκε από την προπονητική, ο Madden έγινε ο πιο διάσημος ραδιοτηλεοπτικός παρουσιαστής στο NFL, καθώς και βασική φιγούρα πίσω από το franchise του βιντεοπαιχνιδιού Madden NFL, το οποίο συνεχίζεται ακόμη και μετά τον θάνατό του το 2021.

Ο Cage έχει απολαύσει πρόσφατα μια αναζωπύρωση της καριέρας του μετά τους ρόλους του στις ταινίες Pig, Renfield και Longlegs. Ο ηθοποιός θα συμμετέχει επίσης στην πρόσφατα ανακοινωθείσα live-action σειρά Spider-Man Noir της MGM+ και της Prime Video, όπου θα επαναλάβει τον ρόλο του από το animated Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Η παραγωγή του Madden θα γίνει από την Amazon MGM Studios. H ταινία δεν έχει προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*