Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Michael B. Jordan και ο Ryan Cogler και πάλι μαζί για την ταινία τρόμου Sinners (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας Sinners και αν κρίνουμε από την ατμόσφαιρα, υπόσχεται μυστήριο και μια ατμόσφαιρα ατόφιου τρόμου με φόντο τη "μαύρη" Αμερική.

Το Sinners είναι η νέα μεταφυσική ταινία τρόμου με βρικόλακες που σκηνοθετεί ο Ryan Coogler. Με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον Michael B. Jordan σε διπλό ρόλο, τον Delroy Lindo, και τη τη Hailee Steinfeld η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες τον ερχόμενο Μάρτιο.


Μαζί με τον Jordan και τον Lindo, το καστ του Sinners περιλαμβάνει τους Jack O’Connell, Jayme Lawson, Wunmi Mosaku, Omar Benson Miller, Hailee Steinfeld, Li Jun Li, Lola Kirke.

«Προσπαθώντας να αφήσουν πίσω τους την ταραγμένη ζωή τους, τα δίδυμα αδέρφια (Jordan) επιστρέφουν στη γενέτειρά τους για να κάνουν μια νέα αρχή, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι ένα ακόμα μεγαλύτερο κακό περιμένει να τους υποδεχτεί πίσω», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.

Μετά από μια σειρά ταινιών μικρού μήκους, ο Coogler έκανε το ντεμπούτο του σε μεγάλου μήκους ταινία ως σκηνοθέτης το 2013 στην ταινία Fruitvale Station. Στη βιογραφική δραματική ταινία πρωταγωνιστούσε ο Jordan ως Oscar Grant ΙΙΙ, ο οποίος σκοτώθηκε με τραγικό τρόπο από έναν αστυνομικό του Bay Area Rapid Transit το 2009.

Μετά το Fruitvale Station, ο Coogler συνέχισε να συνεργάζεται με τον Jordan σε διάφορα έργα. Η επόμενη ταινία του Coogler ήταν το Creed του 2015, στην οποία ο Jordan υποδύθηκε τον Adonis «Donnie» Creed, ο οποίος είναι ο γιος του Apollo Creed του Carl Weathers.

Στη συνέχεια, ο Jordan υποδύθηκε τον Erik Killmonger στην ταινία του Coogler «Black Panther» του MCU, η οποία κυκλοφόρησε το 2018. Ο Coogler σκηνοθέτησε επίσης τη συνέχεια του 2022, Black Panther: Wakanda Forever, στην οποία ο Jordan επέστρεψε σε έναν cameo ρόλο ως Killmonger. Συμμετέχει στην επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων Eyes of Wakanda των Marvel Studios.

Ο Coogler έκανε επιπλέον την εκτελεστική παραγωγή της συνέχειας του Creed, το Creed II του 2018. Υπήρξε παραγωγός και έχει story credit στην τρίτη ταινία του franchise, Creed III, την οποία σκηνοθέτησε ο Jordan.

Παράλληλα με το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, ο Coogler είναι επίσης παραγωγός μέσω της Proximity Media με τους Zinzi Coogler και Sev Ohanian. Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Ludwig Göransson θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Rebecca Cho και Will Greenfield.

Η ταινία «Sinners» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 7 Μαρτίου 2025, από την Warner Bros. Pictures.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*