Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κόσμος είδε περισσότερο Fallout από Bluey και Grey’s Anatomy μαζί!

*
Το πόσο μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει η σειρά Fallout δεν μπορεί ακόμη κανείς να το κατανοήσει και όσο εμφανίζονται περισσότερα στοιχεία, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον έχουν. Η μεταφορά του γνωστού RPG της Bethesda στην τηλεόραση από το Amazon έφερε πολλές ανακατατάξεις και στο χώρο του gaming, με τίτλους της σειράς να έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Τα νέα δεδομένα για την τηλεοπτική σειρά λένε όμως κι άλλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το Fallout είναι το show του Amazon με την μεγαλύτερη τηλεθέαση και τον Απρίλιο, ξεπερνώντας μάλιστα τη συνολική τηλεθέαση των σειρών που βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση του σχετικού πίνακα, μαζί!




Η Nielsen σημειώνει πως μετά το Fallout ήρθαν τα Bluey και Grey’s Anatomy, τα οποία η πρόσφατη παραγωγή ξεπέρασε με μεγάλη ευκολία! Το Fallout έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα στις 10 Απριλίου και πήρε πολύ καλές κριτικές και η Amazon έδωσε γρήγορα και το «πράσινο φως» για τον δεύτερο κύκλο.

Όπως αναφέρει και το Deadline, στις 11 Μαΐου, η Nielsen σύγκρινε τα πιο δημοφιλή shows της εβδομάδας που έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά και τα δεδομένα λένε πως το Fallout συγκέντρωσε πάνω από 2,9 δισεκατομμύρια λεπτά θέασης. Και μάλιστα, το σημαντικό είναι πως το 70% των θεατών του είδε μόνο τα 4 πρώτα επεισόδια, άρα η πορεία αυτή θα έχει και συνέχεια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*