Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Kit Harington κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό στην ταινία The Beast Within (trailer)

Η Well Go USA κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας θρίλερ The Beast Within, όπου πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Emmy, Kit Harington (Game of Thrones) στον ρόλο ενός πατέρα που προσπαθεί να κρύψει τα σκοτεινά του μυστικά για να μην βλάψουν την οικογένειά του. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2024.

«Μετά από μια σειρά παράξενων γεγονότων που την οδηγούν να αρχίσει να έχει ερωτήματα για την απομονωμένη ζωή της οικογένειάς της σε μια οχυρωμένη περιοχή βαθιά στην άγρια φύση της Αγγλίας, η 10χρονη Willow ακολουθεί τους γονείς της σε ένα από τα μυστικά τους ταξίδια αργά τη νύχτα στην καρδιά του αρχαίου δάσους », αναφέρει η περίληψη. «Όμως όταν βλέπει τον πατέρα της να υποβάλλεται σε μια τρομερή μεταμόρφωση, παγιδεύεται κι εκείνη από το σκοτεινό προγονικό μυστικό που προσπάθησαν τόσο απεγνωσμένα να κρύψουν».


Συμπρωταγωνιστούν οι: Ashleigh Cummings, James Cosmo, Caoilinn Springall, Miriam Arabella Maslin και Adam Basil.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*