Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Kevin Feige αφήνει υποσχέσεις για R-Rating στο επερχόμενο (;) Blade

*
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κυκλοφορία των Deadpool & Wolverine, ο πρόεδρος των Marvel Studios Kevin Feige έριξε φως στο επερχόμενο reboot του Blade. Η ταινία είχε αρχικά επιβεβαιωθεί για τον Ιούλιο του 2019, αλλά έκτοτε αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην παραγωγή, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει επ' αόριστον η κυκλοφορία της. Σχολιάζοντας το Deadpool & Wolverine που θα είναι η πρώτη R-rated ταινία του MCU, ο Feige αναφέρθηκε και στην πιθανή ηλικιακή αξιολόγηση του Blade.

Μιλώντας στο BlackTree TV, ο Feige ρωτήθηκε για το Blade σε συνδυασμό με το ντεμπούτο του Deadpool στο MCU. Το 51χρονο στέλεχος της Marvel δήλωσε ότι η διατήρηση του R-rated της ταινίας ήταν ο μόνος τρόπος για να διατηρηθεί η ουσία του Deadpool ως χαρακτήρας. Επανέλαβε δε παρόμοιες σκέψεις σχετικά με το reboot του Blade, προϊδεάζοντας για ένα R-rating για την επερχόμενη ταινία.


Ο Kevin Feige δήλωσε: «Υπήρχαν μερικές σπουδαίες ταινίες Blade πριν από χρόνια - όλες είχαν βαθμολογία R. Έτσι νομίζω ότι αυτό είναι, όπως και ο Deadpool, σύμφυτο με τον χαρακτήρα του Blade». Μοιράστηκε επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με το γιατί η ταινία έχει καθυστερήσει. Ο Feige δήλωσε: «Τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς προσπαθούμε να ξεκινήσουμε αυτή την ταινία, το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι να μην βιαζόμαστε και να σιγουρευτούμε ότι κάνουμε τη σωστή ταινία Blade».

Πέντε χρόνια από την επίσημη ανακοίνωσή του, το reboot του Blade έχει υποστεί αρκετές δομικές τροποποιήσεις. Σύμφωνα με το Variety, μέχρι και πέντε σεναριογράφοι έχουν ενταχθεί και αποχωρήσει από το project από την αρχή του. Ο Bassam Tariq είχε αρχικά ανακοινωθεί ως σκηνοθέτης πριν την αποχώρησή του τον Σεπτέμβριο του 2022. Τον Tariq διαδέχτηκε ο Yann Demange, ο οποίος επίσης αποχώρησε από το πρότζεκτ έκτοτε.

Παρά τη χαοτική διαδικασία ανάπτυξης, ο βραβευμένος με Όσκαρ Mahershala Ali εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένος με την ταινία ως πρωταγωνιστής της. Το reboot του Blade έχει προγραμματιστεί προς το παρόν να βγει στις αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*