Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Keanu Reeves ως Shadow στο Sonic the Hedgehog 3 (video)

*
Η ταινία Sonic 3 ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο και ο Keanu Reeves φαίνεται πως θα δώσει τη φωνή του στον χαρακτήρα Shadow. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα video στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας για το TikTok που αναφέρει “ForeSHADOWing” και δείχνει τον Sonic να σταυρώνει τα δάχτυλά του και να λέει “please, please, please”.

Στη συνέχεια, ανοίγει τα μάτια του και βλέπει τον Keanu Reeves σε ένα απόσπασμα της ταινίας Speed και αναφέρει «Ναι! Keanu, είσαι εθνικός θησαυρός». Η παρουσία του Reeves στην ταινία έχει ήδη αναφερθεί από ΜΜΕ από τον Απρίλιο, αλλά μέχρι και σήμερα δεν είχαμε καμία επίσημη ανακοίνωση. Ένα νέο trailer για την ταινία αναμένεται σύντομα, με την πρεμιέρα του Sonic 3 να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Δεκεμβρίου.


@sonicmovie

foreSHADOWing

Sonic the Hedgehog Now on Digital - sonicmovie
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*