Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jonathan Rosenthal πρωταγωνιστεί στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας The Abandon (trailer)

Η Lionsgate αποκάλυψε το trailer για το ψυχολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας The Abandon, όπου πρωταγωνιστεί ο Jonathan Rosenthal.

«Ο τραυματισμένος Αμερικανός στρατιώτης Miles Willis (Rosenthal) ξυπνά αφού είδε ένα εκτυφλωτικό λευκό φως σε ένα πεδίο μάχης στο Ιράκ για να ανακαλύψει ότι είναι παγιδευμένος σε έναν μυστηριώδη κύβο, έχοντας μόνο τον εξοπλισμό μάχης του. Η τρομερή του κατάσταση κλιμακώνεται καθώς ο κύβος αρχίζει να αλλάζει απότομα λόγω της βαρύτητας και στους τοίχους του εμφανίζεται μια μυστηριώδης γραφή. Καθώς ο Miles αρχίζει να αμφισβητεί τη λογική του, βρίσκει μια σανίδα σωτηρίας - μια φωνή στην άλλη άκρη του δορυφορικού τηλεφώνου του που ισχυρίζεται ότι είναι κρατούμενος σε έναν παρόμοιο χώρο. Καθώς τα τείχη κλείνουν, αυτοί οι δύο άγνωστοι πρέπει να ενώσουν τη σκέψη τους, αν θέλουν να ξεγελάσουν τους απαγωγείς τους και να ξεκλειδώσουν αυτό το θανατηφόρο παζλ».


Στο πλευρό του πρωταγωνιστή βρίσκονται οι: Tamara Perry, Regis Terencio, Priscilla Avila και Dan Kyle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*