Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jeff Goldblum σε θεϊκή κρίση ηλικίας στο trailer του KAOS (trailer)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του KAOS, το οποίο παρουσιάζει την επερχόμενη «σκοτεινά» κωμική μυθολογική σειρά με πρωταγωνιστή τον Jeff Goldblum στο ρόλο του Δία.

Το νέο trailer δείχνει έναν θυμωμένο Δία (Goldblum), καθώς φαίνεται να έχει βαρεθεί την ανθρωπότητα και σιγά σιγά γίνεται παρανοϊκός με το γεγονός ότι η βασιλεία του μπορεί να τελειώσει. Το trailer αναδεικνύει επίσης το υπόλοιπο καστ, το οποίο περιλαμβάνει τους Janet McTeer, Cliff Curtis, David Thewlis, Killian Scott, Debi Mazar και Aurora Perrineau.


Το Kaos θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 29 Αυγούστου 2024.

«Έχοντας απολαύσει για πολύ καιρό την ιδιότητά του ως βασιλιάς των θεών, η βασιλεία του Δία δεν απειλήθηκε ποτέ πραγματικά», αναφέρει η σύνοψη. «Αυτό συμβαίνει μέχρι που ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του. Πιστεύοντας ότι είναι ο προάγγελος μιας αρχαίας προφητείας που προβλέπει την καταστροφή του, αρχίζει η νεύρωση: Ο Δίας πείθεται ότι η πτώση του πλησιάζει. Καθώς η παράνοιά του κυριαρχεί, ο θεός των θεών - βλέποντας παντού σημάδια - αρχίζει να αυτοκαταστρέφεται επικίνδυνα».

Το Kaos είναι δημιούργημα, σενάριο και εκτελεστική παραγωγή του Charlie Covell, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Netflix για την εφηβική σκοτεινή κωμωδία The End of the F***ing World. Η σειρά των 10 επεισοδίων περιγράφεται ως μια σύγχρονη επανεκτέλεση της ελληνικής μυθολογίας, εξερευνώντας θέματα πολιτικής των φύλων, εξουσίας και ζωής στον κάτω κόσμο. Το καστ περιλαμβάνει τους Rakie Ayola ως Περσεφόνη, Stephen Dillane ως Προμηθέας, Misia Butler ως Καίνεος, Stanley Townsend ως Μίνωας και Leila Farzad ως Άρη, με τις Billie Piper και ο Suzy Eddie Izzard να έχουν προσκληθεί για cameo ρόλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*