Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hugh Grant εξερευνά τα όρια της πίστης στο ανατριχιαστικό Heretic της Α24 (trailer)

Κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας τρόμου Heretic με πρωταγωνιστή τον Hugh Grant. Σε σενάριο και σκηνοθεσία των Scott Beck και Bryan Woods, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 15 Νοεμβρίου 2024.

«Δύο νεαρές ιεραπόστολοι αναγκάζονται να αποδείξουν την πίστη τους, όταν χτυπούν τη λάθος πόρτα και τους υποδέχεται ένας διαβολικός κύριος Reed (Hugh Grant), και παγιδεύονται στο θανάσιμο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που παίζει», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.


Δείτε το τελικό trailer του Heretic παρακάτω:



Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chloe East (The Fabelmans) και Topher Grace (That '70s Show). Η ταινία Heretic έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και έλαβε θετικές κριτικές από τους κριτικούς, με πολλούς να επαινούν την ερμηνεία του Grant.

Η προηγούμενη φιλμογραφία των Beck και Woods περιλαμβάνει τις ταινίες Nightlight (2015), Haunt (2019) και 65 (2023). Έχουν επίσης πιστωθεί ως σεναριογράφοι στο A Quiet Place του 2018 και στο The Boogeyman του 2023. Οι δυο τους είναι παραγωγοί του Heretic μαζί με τις Stacey Sher, Julia Glausi και Jeanette Volturno.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι Woods, Beck, Jeanette Volturno, Stacey Shrer και Julia Glausi. Οι Kai Raka και Liliane Bedford είναι συμπαραγωγοί, ενώ η Katie Aquino είναι συνεργαζόμενη παραγωγός. Η διάρκεια της ταινίας είναι 111 λεπτά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*