Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima δηλώνει πως απέρριψε προτάσεις με μεγάλο budget για ταινία Death Stranding γεμάτη εκρήξεις

*
Ο Hideo Kojima και ο director του Civil Alex Garland προχώρησαν σε συνέντευξη με το Famitsu, όπου μίλησαν για την επερχόμενη ταινία Death Stranding. Θυμίζουμε πως το περασμένο Δεκέμβριο ανακοινώθηκε πως ο Kojima θα συνεργαζόταν με την A24 για την δημιουργία μιας live-action ταινίας Death Stranding.

O Kojima δήλωσε στο Famitsu πως συνεργάστηκε με την A24 γιατί δεν ήθελε να δημιουργήσει μια πολύ ακριβή ταινία δράσης. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Δεν σκοπεύω να την σκηνοθετήσω εγώ οπότε θα δουλέψω ως παραγωγός σε θέμα πλοκής κτλ. Οι υπόλοιπες εταιρίες που με προσέγγισαν μου πρότειναν να φτιάξουμε κάτι με μεγάλο budget και πολλές εκρήξεις αλλά δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Θελώ να φτιάξω κάτι λίγο διαφορετικό με την Α24".

Με την ανακοίνωση της ταινίας Death Stranding, o Kojima θέλει να δημιουργήσει μια ταινία που το κοινό δεν θα είναι μόνο gamers αλλά και λάτρεις του κινηματογράφου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*