Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hideo Kojima βρήκε τον «τέλειο» Solid Snake στο πρόσωπο του Tom Burke

*
Το Metal Gear είναι από τα πλέον αγαπημένα franchises και παρά το γεγονός ότι ο Hideo Kojima έχει ανακοινώσει μια ταινία από το 2006, μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει το παραμικρό. Το θέμα των δικαιωμάτων του Metal Gear είναι βέβαια γεγονός και μεγάλο εμπόδιο πλέον (αφού ανήκει στην Konami, με την οποία έχει κακές σχέσεις), αλλά ο ίδιος δεν δίστασε να σχολιάσει κάτι που είδε και θεωρεί πως θα ταίριαζε γάντι στο χαρακτήρα του πρωταγωνιστή που ανέδειξε μέσω της σειράς.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Kojima σημείωσε πως βλέποντας το Mad Max: Furiosa σκέφτηκε πως ο Tom Burke θα μπορούσε να είναι ο τέλειος Snake. Μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί για το ρόλο οι Christian Bale, Viggo Mortensen, Hugh Jackman και Oscar Issac, ωστόσο ο ήρωας της πρόσφατης παραγωγής φαίνεται πως… του έκανε περισσότερο κλικ. Ο Kojima σημειώνει, δε, πως όταν συνάντησε τον Tom σε ένα πάρτι και ο ηθοποιός του είπε πως έμοιαζε με τη στολή που είχε στα γυρίσματα στον Solid Snake.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*