Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Henry Cavill θα πρωταγωνιστήσει στην live-action ταινία Voltron που ετοιμάζεται!

*
Ο Henry Cavill θα είναι ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης ταινίας Voltron που είναι στα σκαριά. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιο ρόλο θα αναλάβει, αλλά θα συνεργαστεί με τον Daniel Quinn-Toye που τον είδαμε στο πλευρό του Tom Holland στο Romeo and Juliet. Το Voltron θα είναι μια προσαρμογή της γνωστής σειράς anime που έκανε ντεμπούτο το 1984 και ακολουθεί μια ομάδα πέντε νεαρών εξερευνητών του διαστήματος που χρησιμοποιούν πολλά και διαφορετικά αεροσκάφη για να σχηματίσουν ένα super robot που έχει το όνομα της σειράς.

Ο Cavill θα συνεχίσει να μας απασχολεί στο χαρακτήρα αγαπημένων σειρών, αφού έπαιξε το ρόλο του Superman της DC για σχεδόν μια δεκαετία, αλλά και τον Geralt of Rivia στους τρεις πρώτους κύκλους του The Witcher στο Netflix. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία Voltron, αλλά ξέρουμε πως σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματά της στην Αυστραλία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*