Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Harrison Ford επιστρέφει ως στρυφνός ψυχοθεραπευτής στη δεύτερη σεζόν του Shrinking (trailer)

*
Το Apple TV+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν του Shrinking, της κωμικοδραματικής σειράς με πρωταγωνιστές τους Jason Segel και Harrison Ford.

Δείτε το teaser trailer του Shrinking παρακάτω:

Το Shrinking έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στις 16 Οκτωβρίου, πάνω από ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν των 10 επεισοδίων. Το σενάριο και την παραγωγή της σειράς υπογράφουν οι Segel, Brett Goldstein και Bill Lawrence, ενώ ο τελευταίος είναι ο showrunner. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Segel ως Jimmy, Harrison Ford ως Paul, Christa Miller ως Liz, Jessica Williams ως Gaby, Michael Urie ως Brian, Luke Tennie ως Sean και Lukita Maxwell ως Alice.

Η σύνοψη αναφέρει ότι η σειρά "ακολουθεί έναν θεραπευτή που πενθεί και αρχίζει να σπάει τους κανόνες και να λέει στους πελάτες του ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Αγνοώντας την εκπαίδευσή του και τη δεοντολογία του, βρίσκει τον εαυτό του να κάνει τεράστιες, ταραχώδεις αλλαγές στις ζωές των ανθρώπων... συμπεριλαμβανομένης και της δικής του".

Στη 2η σεζόν, ο Goldstein, γνωστός από το ρολο του ως σεναριογράφος και ηθοποιός (Roy Kent) στη σειρά Ted Lasso, θα συμμετάσχει επίσης στο καστ ως guest star. Παραγωγοί της σειράς είναι ο Jeff Ingold η Liza Katzer, και η Warner Bros. Television. Οι ερμηνείες των Segel και Williams στην 1η σεζόν, κέρδισαν αμφότερες υποψηφιότητες για Emmy για Εξαιρετικό Α' Ανδρικό Ρόλο σε κωμική σειρά και Εξαιρετικό Β' Γυναικείο Ρόλο σε κωμική σειρά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*