Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Dwayne “The Rock” Johnson και ο J.J. Abrams δημιουργούν μία ταινία στα κρυφά!

*
Ο διάσημος ηθοποιός Dwayne Johnson, γνωστός και ως The Rock, άφησε άναυδους τους θαυμαστές του στο Instagram αφού αποκάλυψε ένα άγνωστο project που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον J.J. Abrams. Ο The Rock βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρωτοσέλιδα καθώς η επερχόμενη ταινία του, Red One μαζί με τον ηθοποιό Chris Evans θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ τον επόμενο μήνα. Επιπλέον, ετοιμάζεται να επαναλάβει το ρόλο του ημίθεου Maui στο πολυαναμενόμενο sequel της Disney Moana 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου 2024.

Πρόσφατα ο The Rock εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνει μια καταπληκτική ανακοίνωση που προϊδεάζει για μια μεγάλη συνεργασία.


Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τον J.J. Abrams, τον σκηνοθέτη της ταινίας του 2015, The Force Awakens. Στη φωτογραφία εμφανίστηκαν επίσης ο σεναριογράφος Zak Penn, ο οποίος έχει συνεισφέρει την τεχνογνωσία του σε έργα της Marvel, όπως οι Avengers και το The Incredible Hulk, και ο Hiram Garcia, ο οποίος είναι ο παραγωγός των περισσότερων ταινιών με πρωταγωνιστή τον The Rock, όπως το Jungle Cruise και το Red Notice.

Επιπλέον, ο ηθοποιός δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια σχετικά με το έργο και κράτησε ζωντανό το στοιχείο του μυστηρίου προκαλώντας άφθονα σχόλια από τους περίεργους θαυμαστές. Στη λεζάντα, υποστήριξε ότι ο Zak Penn είναι ο εγκέφαλος πίσω από το σενάριο του επερχόμενου έργου.
Ο The Rock έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια στην προετοιμασία - επιτέλους συναντηθήκαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, μεθύσαμε λίγο (ίσως αυτό να το έκανα μόνο εγώ) μιλήσαμε για θέματα της ζωής, της αγάπης, ανδρικές εμπειρίες, και αναλύσαμε με την ησυχία μας το πάθος μας για τις ταινίες και την αφήγηση ιστοριών. Μετά σηκώσαμε όλοι ένα ποτήρι και κάναμε πρόποση στο....yup, αυτό θα έχει πλάκα». Έγραψε επίσης ένα μυστηριώδες λογότυπο, το οποίο αναφέρει: «...απόψε, ζωντανεύει...».

Με αυτό το πρότζεκτ, ο J.J. Abrams ενδέχεται να εισέλθει και πάλι στον στίβο της σκηνοθεσίας μετά την ταινία του 2019, Star Wars: The Rise of Skywalker.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*