Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο διεστραμμένος έρωτας του Joaquin Phoenix και της Lady Gaga στο επίκεντρο ενός νέου κλίπ του Joker 2 (video)

*
Ένα νέο κλιπ του «Joker 2» κυκλοφόρησε και δείχνει το αντισυμβατικό ειδύλλιο μεταξύ του Joker του Joaquin Phoenix και της Harley Quinn της Lady Gaga στο επερχόμενο sequel της DC.

Στο νέο κλιπ βλέπουμε την Quinn να επισκέπτεται τον Arthur Fleck που κρατείται στη φυλακή. Οι δυο τους φιλιούνται ενώ η Quinn αποκαλύπτει ότι το πλήθος έξω «τρελαίνεται» γι' αυτόν. Στη συνέχεια κάνει ένα αστείο, καθώς ένας αστυνομικός φωνάζει στο ζευγάρι για το φιλί.

Η σκηνοθεσία του Joker: Folie á Deux είναι του Todd Phillips, ο οποίος σκηνοθέτησε και την ταινία Joker του 2019. Πριν από αυτό, ο Phillips σκηνοθέτησε κυρίως κωμικές ταινίες, όπως το Old School του 2003, το Starsky & Hutch του 2004, το Hangover του 2009, το Due Date του 2010, το Hangover Part II του 2011, το Hangover Part III του 2013 και το War Dogs του 2016.

Η πρώτη ταινία του Joker κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019. Ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Warner Bros. Pictures, φέρνοντας περίπου 1,079 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από έναν εκτιμώμενο προϋπολογισμό 55 εκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία Όσκαρ, με τον Phoenix να κερδίζει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού και την Hildur Guðnadóttir το βραβείο καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Το Joker προοριζόταν αρχικά να είναι μια αυτόνομη ταινία- ωστόσο, ο Phillips ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2022 ότι η συνέχεια θα γινόταν επίσημα. Joker: Folie á Deux διαδραματίζεται σε διαφορετική πραγματικότητα από το επερχόμενο σύμπαν της DC των James Gunn και Peter Safran, το οποίο ξεκινά επίσημα τον ερχόμενο Δεκέμβριο με τη σειρά κινουμένων σχεδίων Creature Commandos.

Το σενάριο για το Joker 2 γράφτηκε από κοινού από τους Phillips και Scott Silver, οι οποίοι έγραψαν και την πρώτη ταινία.

Το Joker: Folie á Deux έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*