Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Dennis Quaid υποδύεται τον 40ο πρόεδρο των Η.Π.Α. στη βιογραφική ταινία Reagan (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της βιογραφικής ταινίας Reagan, όπου πρωταγωνιστεί ο Dennis Quaid, στον ρόλο του Ronald Reagan, του 40ου προέδρου των Η.Π.Α. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου 2024.

"Από τα σκονισμένα πεζοδρόμια των μικρών πόλεων, στη λάμψη του Χόλιγουντ, και μετά κυρίαρχος στην παγκόσμια σκηνή, το Reagan είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι υπέρβασης των πιθανοτήτων. Με αφήγηση από τον Viktor Petrovich, ενα πρώην πράκτορα της KGB του οποίου η ζωή συνδέεται άρρηκτα με του Ronald Reagan από όταν όταν ο τελευταίος τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή των Σοβιετικών ως ηθοποιός του Χόλιγουντ, αυτή η ταινία προσφέρει μια προοπτική τόσο μοναδική όσο και σαγηνευτική. Ο Dennis Quaid ζωντανεύει μια ιστορία που ξεπερνά τα όρια μιας παραδοσιακής βιογραφικής ταινίας, προσφέροντας μια βαθιά εξερεύνηση του διαρκούς αντίκτυπου της δύναμης ενός άνδρα που ξεπέρασε τις πιθανότητες, υποστηριζόμενος από την αγάπη μιας γυναίκας που συνόδευσε στο ταξίδι του", αναφέρει η σύνοψη.


Στο πλευρό του Quad, βρίσκονται οι: Penelope Ann Miller ως Nancy Reagan, Mena Suvari ως Jane Wyman, Lesley-Anne Down ως Margaret Thatcher, David Henrie ως έφηβος Reagan, Kevin Dillon ως Jack Warner και Jon Voight ως Viktor Petrovich.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*