Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Cillian Murphy και ο Ken Watanabe πρωταγωνιστoύν στην επερχόμενη animated ταινία Kensuke’s Kingdom

Η Blue Fox Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του Kensuke's Kingdom, την επερχόμενη οικογενειακή ταινία περιπέτειας, με τις φωνές του βραβευμένου με Όσκαρ Cillian Murphy και της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα Sally Hawkins.

"Ένα νεαρό αγόρι και η οικογένειά του ξεκινούν για το ιστιοπλοϊκό ταξίδι της ζωής τους, μέχρι που ξεσπά μια βίαιη καταιγίδα, παρασύροντας τον Michael και τον σκύλο του στη θάλασσα", αναφέρει η σύνοψη. "Αφού ξεβράζονται σε ένα απομακρυσμένο νησί, τρομοκρατημένοι, παλεύουν να επιβιώσουν και να προσαρμοστούν στη ζωή μόνοι τους. Μια μέρα, ο Michael ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος του, όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη Ιάπωνα που ζούσε εκεί κρυφά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, θυμωμένος που έφτασε ο Michael. Ωστόσο, καθώς επικίνδυνοι εισβολείς απειλούν τον εύθραυστο νησιωτικό παράδεισό τους, ο Michael και ο ηλικιωμένος άνδρας, ο Kensuke, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον μυστικό τους κόσμο".




Το Kensuke's Kingdom αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις κινηαμτογραφικές αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου 2024. Την ταινία συν-σκηνοθετούν οι Neil Boyle και Kirk Hendry από σενάριο του Frank Cottrell-Boyce. Είναι βασισμένη στο μπεστ-σέλερ του Michael Morpurgo που κυκλοφόρησε το 1999 σε παιδικό μυθιστόρημα. Στο καστ των ηθοποιών περιλαμβάνονται ο Cillian Murphy (Oppenheimer) ως μπαμπάς, η Sally Hawkins (Wonka) ως μαμά, ο Aaron MacGregor (Puffin Rock και The New Friends) ως Michael, ο Ken Watanabe (The Last Samurai) ως Kensuke και η Raffey Cassidy (White Noise) ως Becky. Πρόκειται για μια παραγωγή της Lupus Films, με παραγωγούς τους Ruth Fielding, Camilla Deakin και Stephan Roelants.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων του Murphy. Μετά τη βραβευμένη ερμηνεία του στην ταινία Oppenheimer, θα τον δούμε στη συνέχεια στην επερχόμενη ιστορική δραματική ταινία Small Things Like These και στο sequel τρόμου 28 Years Later. Ο Murphy πρόκειται επίσης να επαναλάβει τον εμβληματικό του ρόλο ως Thomas Shelby στην ταινία Peaky Blinders του Netflix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*