Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Channing Tatum γίνεται creepy δισεκατομμυριούχος στην ταινία Blink Twice (trailer)

Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Blink Twice, και θα μας κάνει να ξανασκεφτούμε τις συνέπειες των πολλών χρημάτων.

Το Blink Twice, παλαιότερα γνωστό ως Pussy Island, είναι μια νέα ταινία θρίλερ σε σκηνοθεσία της Zoë Kravitz. Πρωταγωνιστούν ο Channing Tatum και ο Christian Slater και αρκετά δεύτερα ονόματα.


"Όταν ο δισεκατομμυριούχος του κλάδου της τεχνολογίας Slater King γνωρίζει τη Frida, την προσκαλεί να έρθει μαζί του και με τους φίλους του για ονειρεμένες διακοπές στο ιδιωτικό του νησί", αναφέρει η επίσημη σύνοψη. "Ωστόσο, καθώς αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα, θα πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια αν θέλει να βγει ζωντανή".

Μαζί με τους Tatum (Magic Mike, 21 Jump Street) και Slater (Heathers, Mr. Robot), στο Blink Twice πρωταγωνιστούν οι Naomi Ackie, Simon Rex, Adria Arjona, Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment, Geena Davis, Alia Shawkat και Levon Hawke.

"Είναι η πρώτη φορά που υποδύομαι κάποιον [έτσι]", δήλωσε πρόσφατα ο Tatum στο Total Film για τον χαρακτήρα του. "Κάθε χαρακτήρα που παίζω, συνήθως έχω κάποιο είδος αγάπης ή σύνδεσης με αυτόν. Δεν νομίζω ότι θα πω ποτέ σε κανέναν τι έπρεπε να δημιουργήσω μέσα στο κεφάλι μου για να παίξω αυτό το άτομο. Είναι ένας ψυχοπαθής".

Το Blink Twice σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Kravitz σε ταινία μεγάλου μήκους. Έχοντας συνυπογράψει το σενάριο της ταινίας με τον E.T. Feigenbaum, η Kravitz είχε υποδυθεί στο παρελθόν τη Selina Kyle/Catwoman στο The Batman του 2022 (πριν από αυτό είχε δώσει φωνή στον χαρακτήρα στο The Lego Batman Movie του 2017). Έδωσε επίσης τη φωνή της στη Mary Jane Parker στο Spider-Man: Into the Spider-Verse του 2018 και πρωταγωνίστησε ως Angel Salvadore στο X-Men: First Class του 2011.

Η φιλμογραφία της περιλαμβάνει επιπλέον, μεταξύ άλλων, τα After Earth του 2013, Divergent του 2014, Mad Max: Fury Road του 2015, Fantastic Beasts and Where to Find Them του 2016, Gemini του 2017 και Kimi του 2022.

Το Blink Twice θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 23 Αυγούστου 2024, από την Amazon MGM Studios.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*